Cel mai popular CÂNTĂREȚ din BALCANI s-a NĂSCUT în... ÎNCHISOARE

Publicat pe 26.10.2016 la 12:45 Actualizat pe 26.10.2016 la 13:09

Artistul care a cucerit zona balcanica prin muzica lui are o poveste de viata impresionanta.

Foto: Facebook

Controversat, cu apariții șocante pe scenă, însă cu o popularitate uriașă în zona balcanică, Azis a mărturisit că locul nașterii sale a fost unul mai puțin obișnuit. Cântărețul, pe care publicul din România îl va putea urmări live, în concertul de la Sala Polivalentă din București, pe 6 decembrie, a dezvăluit că s-a născut în singura închisoare pentru femei existentă pe teritoriul Bulgariei. Mama sa fusese încarcerată în timpul regimului comunist din Bulgaria pentru infracțiunea de a vinde haine de import.

Când eram copil, nu eram tratat foarte bine de cei de vârsta mea. Copiii pot fi foarte cruzi. Mă tachinau și mă evitau deseori din cauza culorii pielii mele și a faptului că eram efeminat”, explica Azis, care este de origine rromă.

Însă, dezavantajele etniei și ale orientării sexuale în societatea bulgară conservatoare din timpul regimului comunist nu au avut puterea de a-l impiedica pe Azis să creadă că își va împlini visul: acela de a străluci pe scenele de concert ale lumii. Azis a încălcat toate tabuurile societății bulgărești și a făcut publice aspectele cele mai intime ale vieții sale.

Cântărețul s-a impus în lumea muzicală atât prin sonoritatea specială a pieselor sale - un mix de pop-folk bulgăresc modern, muzică țigănească, influențe indiene, turcești și arabe – cât și prin viața sa particulară. Azis nu a ascuns nicio clipă faptul că este gay, mai mult, clipurile și prestațiile sale live conțin scene erotice cu alți bărbați.

„Poate ca motivul pentru care mă aflu pe această planetă este de a-i ajuta pe oameni să nu se teamă să fie diferiți”, spune cântarețul

Azis vacânta în România, pe 6 decembrie, pe scena Sălii Polivalentă din București.

În articolul

Cel mai popular CÂNTĂREȚ din BALCANI s-a NĂSCUT în... ÎNCHISOARE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Detalii neştiute despre Metrorex. Cum funcţionează metrourile şi ce incidente au întâlnit, de-a lungul timpului, angajaţii: "Responsabilitatea este foarte mare"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x