Cele mai scumpe 5 parfumuri pentru femei

Publicat pe 19.06.2015 la 16:38 Actualizat pe 19.06.2015 la 16:41

Suntem siguri că printre dumneavoastră se găsesc și cititoare ce întotdeauna au pus accentul pe lux, pe scump și tot ce este mai bun, atât pentru piele cât și pentru trup în general și ce mod mai bun de a ajunge la acest nivel de răsfăț decât de a-ți achiziționa unele dintre cele mai scumpe produse din lume. Da, așa ne-am gândit și noi și am încercat să facem un top al celor mai scumpe parfumuri pentru femei din lume

Suntem siguri că printre dumneavoastră se găsesc și cititoare ce întotdeauna au pus accentul pe lux, pe scump și tot ce este mai bun, atât pentru piele cât și pentru trup în general și ce mod mai bun de a ajunge la acest nivel de răsfăț decât de a-ți achiziționa unele dintre cele mai scumpe produse din lume.

Da, așa ne-am gândit și noi și am încercat să facem un top al celor mai scumpe parfumuri pentru femei din lume pentru a vă satisface curiozitățile sau pentru a ști efectiv către ce să vă întoarceți toată atenția.

1. Clive Christian’s Imperial Majesty

Este un parfum potrivit atât doamnelor cât și domnilor, este unisex, având în vedere și prețul la care se găsește este un plus, că poate fi și împărțit. Are la bază numeroase ingrediente însă cele care dau nota acestui parfum sunt ylang ylang, ananasul, prunele, Mirabelle, piersici, trandafiri, iasomie, semințe tonka și vanilia tahitiana care poate fi culeasă doar o dată la 6 luni. Este cel mai scump parfum din lume, poate nu datorită esenței din interior ci cristalelor și diamantelor cu care este încrustată sticla.

2. Baccarat, “Les Larmes Sacrees de Thebes”

Numiți-mi dumneavoastră o femeie căreia să nu-i placă diamantele și cristalele! Nu cred că există și pe acest lucru au mizat și cei din spatele acestui parfum mai ales la lansarea pe piață. Bănuiau că nu se vor mai uita în pușculiță când va veni vorba de această combinație, sticluța cu diamante și tot felul de cristale și o esență ce vă va întoarce puțin în timp. Este al doilea cel mai scump parfum din lume, când vorbim de categoria damă.

3. Ralph Lauren “Notorious”

Acest parfum mai este cunoscut și sub numele de “esenta femeii indrăznete”, deoarece pentru conceperea lui s-au luat în considerare două dintre cele mai puternice figure feminine alte epocii trecute. Esența are la bază multe ingrediente dintre care reamintim coacazele negre, piperul roz, bergamota italiană, bujorul alb, mosc, vanilie, iris, paciuli, pentru că da, este un parfum floral, însă, în aceeași măsură puternic și ușor înțepător.

4. Carona’s Poivre

Aceasta este un parfum de care nu a auzit chiar toată lumea cu toate că este foarte scump și foarte cunoscut în Franța dar având în vedere că a fost creat și lansat pentru prima data în anul 1954, îl face un monument când vorbim de această categorie. Are la bază o combinație ce s-ar fi dorit a fi secretă însă, dintre ingredientele ce-l alcătuiesc regăsim: lavandă, iasomia, lăcrămioară, garoafă, lemnul de santal. Având în vedere că sticluța este și ea acoperită cu cristale, îl face demn de un loc în topul nostru.

5. Chanel no. 5
Poate n-ar trebui să se regăsească pe ultimul loc, dacă am fi vorbit de mirosuri, însă, având în vedere prețul, este cel mai ieftin din acest top (ieftin fiind un termen puțin snob în acest context). Este probabil cel mai cumpărat și apreciat parfum în rândul doamnelor și domnișoarelor, cumparandu-se în lume, în fiecare minut, câte o sticluță, fapt dovedit în urma unui sondaj de review-uri la parfumuri. Rețeta este secretă însă, se regăsește ylang ylang, neroli, trandafiri, iasomie, lemn de santal și vanilie.

În articolul

Cele mai scumpe 5 parfumuri pentru femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x