Cele mai sexy 9 cupluri din seriale politiste

Publicat pe 04.06.2013 la 15:50 Actualizat pe 04.06.2013 la 18:01

Sherlock Holmes si Dr. Watson

Ce ar fi un serial politist fara drama, suspans si un pic de pasiune? Atat intre criminali si victime cat si in oficiul de politie, acolo unde cei mai chipesi si inteligenti detectivi incearca sa salveze lumea (la propriu) in fiecare zi. Iata cele mai sexy noua cupluri care fac deliciul serialelor politiste:

1. Bones (Emily Deschanel) si Booth (David Boreanaz) in "Bones": unul incapatanat, altul arogant, cei doi fac un duo de exceptie. Iar atunci cand lasa orgoliul deoparte, rezolva cazuri dificile bazandu-se pe experienta lui Booth de soldat si a lui Bones, de antropolog.

2. Lucas (Hugo Silva) si Sara (Michelle Jenner) in "Los Hombres de Paco": cei doi fac un cuplu atipic - ea, fiica adolescenta a prietenului sau cel mai bun, el, politistul pasional, lipsit de frica, gata sa se implice in cele mai periculoase misiuni.

3. Shawn Spencer (James Roday) si Juliet O'Hara (Maggie Lawson) din "Psych" se apropie fara sa isi dea seama fiind mai intai prieteni, decat iubiti. Politista este singura din randul ofiterilor care are incredere si il apreciaza pe detectivul uschit, cu puteri "paranormale".

4. Beckett (Stana Katic) si Castle (Nathan Fillion) din "Castle" fac un duo neasteptat, dar incredibil de fierbinte.

5. Maddie Hayes (Cybill Sheperd) si David Addison (Bruce Willis) au format primul cuplu de parteneri/detectivi/iubiti in serialul "Moonlighting".

6. Sherlock Holmes (Johnny Lee Miller) si Joan Watson (Lucy Liu) au foarte mult sex appeal dar putina chimie, ce-i drept, in versiunea noua a romanelor scrise de Arthur Conan Doyle, "Elementary".

7. Garcia (Kirsten Vangsness) si Morgan (Shemar Moore), "Criminal Minds": desi intre cei doi nu a existat vreodata posibilitatea reala de cuplare, nu poate nega nimeni ca Garcia si Morgan s-au iubit, in felul lor, dintotdeauna.

8. Stabler (Christopher Meloni) si Benson (Mariska Hargitay) in "Law & Order: Special Victims Unit": seriosi, inteligenti, sexy.

9. Sherlock Homes (Benedict Cumberbatch) si John Watson (Martin Freeman) nu formeaza un cuplu in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba un duo de la care nu iti poti dezlipi ochii in "Sherlock".

foto: fotolog.com, foxtvasia.com, msn.com, fanpop.com

În articolul

Cele mai sexy 9 cupluri din seriale politiste

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x