FOTO! Au renăscut din propria cenușă: celebrități care au avut un trecut tragic

Publicat pe 14.02.2014 la 11:31 Actualizat pe 14.02.2014 la 13:49

Sunt frumoși, sunt celebri și par să aibă lumea la picioare. Însă lucrurile nu au fost mereuy așa pentru ei, iar poate cel mai de admirat lucru la acești oameni este nu talentul cu care au fost înzestrați, cât forța pe care au avut-o de a trece peste lucrurile tragice care li s-au întâmplat.

Sunt frumoși, sunt celebri și par să aibă lumea la picioare. Însă lucrurile nu au fost mereuy așa pentru ei, iar poate cel mai de admirat lucru la acești oameni este nu talentul cu care au fost înzestrați, cât forța pe care au avut-o de a trece peste lucrurile tragice care li s-au întâmplat.

Charlize Theron

Frumoasa actriță sud africană a avut parte de o copilărie nefericită. Tatăl ei era alcoolic și agresiv, iar în timpul unui conflict scăpat de sub control, el a atacat-o pe mama lui Charlize. În apărarea ei, femeia și-a împușcat soțul de față cu Charlize, pe atunci în vârstă de 15 ani.

Oprah Winfrey

Oprah, considerată acum una dintre cele mai influente femei din lume a avut un start dificil în viață. Ea este fiica unui cuplui foarte sărac din Mississippi, ce au avut-o pe vremea când erau încă niște adolescenți. Ei s-au despărțit cât ea era încă un bebeluș. Oprah a fost mutată la Wisconsin, unde încă de la vârsta de nouă ani a fost molestată sexual de câțiva bărbați care îi erau rude.

Traumele pe care le-a suferit au împins-o la o viață în care au predominat drogurile, alcoolul și sexul. A dat naștere unui copil prematur pe când avea 14 ani. Fiul ei a murit la puțin timp după naștere. Lucrurile au început să se schimbe în bine când a început să lucreze pentru un post TV local.

Shania Twain

Cântăreața canadiană Shania Twain a avut un început de viață foarte dificil. Familia ei era foarte săracă și nu de puține ori nu aveau deloc ce mânca. Pe când avea 21 de ani, mama ei biologică, dar și tatăl vitreg au murit într-un accident de mașină și ea a trebuit să își întrețină cei trei frați mai mici.

Demi Moore

Mama lui Demi Moore era o adolescentă bipolară când i-a dat naștere. Tatăl ei natural nu a fost niciodată prezent în viața ei, iar cel vitreg avea probleme mari cu drogurile și rămânea în mod frecvent fără serviciu, ceea ce i-a făcut să se mute peste 15 ori. Ambii ei părinți erau alcoolic și se abuzau unul pe celălalt. În 1980, tatăl ei vitreg s-a sinucis. Moore a renunțat la liceu, iar mai târziu a jucat în primul ei film, iar lucrurile au început treptat să se schimbe în bine.

Keanu Reeves

Acest actor binecunoscut a avut parte de o viață dificilă. Tatăl lui l-abandonat când era doar un bebeluș. În 1993 unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit în urma unei supradoze. În ianuarie 2000, Reeves și iubita sa de atunci, Jennifer Syme și-au îngropat fiica ce a murit la naștere. Un an mai târziu, Syme a murit într-un accident de mașină.

Foto: hepta.ro



În articolul

FOTO! Au renăscut din propria cenușă: celebrități care au avut un trecut tragic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x