Celine Dion și-a găsit fericirea! Noul ei iubit este un dansator spaniol mult mai tânăr ca ea! FOTO

Publicat pe 26.07.2017 la 10:23 Actualizat pe 26.07.2017 la 13:47

El este cel care i-a furat inima celebrei artiste!

Cântăreața canadiană Céline Dion și dansatorul ei, Pepe Munoz, par inseparabili. Tânărul spaniol de 32 de ani, al cărui nume a apărut pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume, a vorbit pentru prima dată în presă despre întâlnirea sa cu superstarul din Quebec, informează parismatch.com, citat de agerpres.ro.

Pepe Munoz este dansatorul lui Celine Dion în timpul actualului ei turneu european. Dar mai mult decât atât, acest frumos ''hidalgo'' are în comun cu vedeta din Quebec o pasiune nemărginită pentru modă. Lui Pepe îi place să facă schițe — unele chiar au fost publicate în revista Vogue — și asistă la prezentările unor mari creatori de modă. Dansul însă este cel care i-a reunit.

În urmă cu o lună, Pepe a primit un apel telefonic de la asistentul lui Céline Dion. Acesta i-a oferit un loc alături de divă pentru a dansa pe scenă în timp ce cântăreața interpretează melodia ''The Ballet''. ''I-am fost întotdeauna fan. Fără a fi obsesiv, întotdeauna am iubit muzica ei. I-am spus 'da', desigur, apoi am șters-o la sală să fac abdomene'', mărturisește el glumeț pentru revista Vogue.

Câteva zile mai târziu, Pepe a început să se antreneze chiar cu Celine. Și seară după seară, s-a construit complicitatea lor. ''Nu am de gând să vă mint, la început am fost panicat. (...) Dar, în mai puțin de cinci minute, ea te face să te simți în largul tău. Dacă faci parte din trupă, e ca și cum ești din aceeași familie".

Și de atunci ei sunt inseparabili. Cântăreței îi plac desenele lui — ea chiar ar fi plâns la descoperirea acestui talent ascuns — iar el apreciază compania divei. Atât de mult, încât o urmează peste tot. Cumpărături, restaurante, filmări! Pepe chiar îi schițează portrete. ''Schița mea preferată este cea în care ea poartă o rochie Rodarte'' (ținută pe care Celine Dion a purtat-o la prezentarea de modă a designerului italian Giambattista Valli).

În vârstă de 49 de ani, cântăreața și-a descoperit pasiunea pentru modă datorită stilistului ei, Law Roach. În acest sezon, cu Pepe Munoz pe străzile din Paris, ea pare să-și fi regăsit zâmbetul, după moartea soțului ei, René Angélil (în ianuarie 2016), care i-a fost și impresar. Ea are trei copii: René-Charles, de 15 ani, și gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de șase ani.

În articolul

Celine Dion și-a găsit fericirea! Noul ei iubit este un dansator spaniol mult mai tânăr ca ea! FOTO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x