CHIC & COOL: Zece articole vestimentare, ținute pentru întreaga săptămână

Publicat pe 17.10.2016 la 10:50 Actualizat pe 17.10.2016 la 10:42

O sa-ti vina sa crezi sau nu, cu doar zece articole vestimentare poti obtine sapte tinute diferite, perfecte pentru o saptamana intreaga.

Hepta.ro

Te-ai trezit de multe ori în imposibilitatea de a alege o ținută pentru ziua următoare?

Cu aceeași problemă se confruntă zilnic zeci de alte femei. Alegerea hainelor devine uneori foarte dificilă, mai ales când realizezi că majoritatea articolelor vestimentare pe care le ai în dulap sunt imposibil de combinat între ele. Texturile nu se potrivesc, culorile sunt greu de purtat împreună și începi să te gândești ce-a fost în capul tău când ai cumpărat acea pereche de pantaloni burgundi care se potrivesc cu o singură bluză din întreaga ta garderobă.

Dacă ești o împătimită a cumpărăturilor, s-ar putea să-ți fie greu să te oprești din a mai achiziționa articole pe care le poți purta doar foarte rar, la evenimente speciale sau sub cine știe ce alte circumstanțe. Totuși, ar trebui să te pregătești și pentru acele zile în care nu știi pur și simplu ce să porți și vrei o soluție rapidă. Există anumite articole vestimenare de bază, care se pot combina ușor între ele și care nu trebuie să lipsească din dulapul niciunei fashioniste.

Transformă pantalonii din denim într-o armă secretă

Cu doar zece articole vestimentare poți creea nu una, nu două, ci șapte ținute casual! Aceste articole de bază sunt perfecte pentru fiecare zi a săptămânii, fie că mergi la muncă sau la școală. Secretul este să alegi culori precum gri, alb sau negru și să nu uiți niciodată de perechea de pantaloni din denim, un must-have al oricărei femei. La fel de importante sunt și accentele, pe care le poți obține prin intermediul unui articol vestimentar dintr-un material precum pielea ecologică, sau a unei maiou din șifon.

Tinute casual pentru toamna

Blugii albaștri sunt unul dintre articolele de bază pe care trebuie să-l conțină garderoga ta. Combină-i cu un maiou alb din șifon și o pereche de ghete negre, pentru a obține ținute confortabile pentru întreaga săptămână. Fustele se vor potrivi de minune cu o cămașă asimetrică cu dungi, dar ia în calcul faptul că este toamnă și asigură-te că ai la tine și o geacă din piele ecologică sau un cardigan gri.

Nu subestima puterea fustei din catifea

Surprinzător sau nu, poți arăta extrem de sexy purtând doar articole din această gamă de bază. Catifeaua este, prin textura ei, un obiect definitoriu al senzualității, așa că dacă ai în garderobă o fustă din acest material, n-o să mai ai nevoie de nimic altceva atunci când vei dori să surprinzi ărintr-un look sexy. Mare atenție la modul în care completezi ținuta. Dacă fusta are o culoare puternică, optează pentru bluze sau cămăși din materiale lejere, în culori nude sau, și mai bine, alb. Rochia neagră la fel de potrivită, indiferent că optezi pentru una mulată pe corp, dintr-un material fin, sau preferi o rochie mai largă, confecționată din melană.

Tinute casual pentru toamna - iarna

Noi îți recomandăm rochia neagra cu care vei obține un look ce va stârni interesul bărbaților din jurul tău. Și fusta petrecuta din piele intoarsa s-ar putea să-ți placă, mai ales că se potrivește de minune cu o pereche de pantofi stiletto negri. Dacă rămâi fidelă pantalonilor din denim, introdu în garderobă neapărat și o bluză gri sport.

În articolul

CHIC & COOL: Zece articole vestimentare, ținute pentru întreaga săptămână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x