Concert Joe Satriani pe 20 mai, la Bucuresti! Vino sa asculti cele mai noi piese, de pe albumul "Unstopabble Momentum"

Publicat pe 04.03.2013 la 14:55 Actualizat pe 04.03.2013 la 15:31

Joe Satriani anunta un nou album marca Unstoppable Momentum Records cu Mike Keneally, Chris Chaney, Vinnie Colaiuta si Joe Bosso. ”Unstoppable Momentum” va fi lansat la inceputul lunii mai. Pe 20 mai, superstarul este asteptat la Sala Palatului din Capitala, pentru primul sau show din Romania.

S-ar putea spune ca Joe Satriani este cel mai prolific chitarist din bransa. Superstarul, care anul trecut a avut turnee in America de Sud, Europa si Australia, cu din ce in ce mai popularul sau show G3, va lansa cel de-al 14-lea album. ”Unstoppable Momentum” va aparea pe piata la inceputul lui mai. Albumul a fost co-produs de Satriani si de catre faimosul producator Mike Fraser de la Skywalker Studios din Bay Area.

”Acum, ca asteroidul ne-a ocolit simt ca este timpul sa rup tacerea si sa va anunt ce am facut in ultimele luni” spune Joe Satriani. ”Dupa reintoarcerea acasa din ultimele si incredibilele turnee G3, am inceput sa scriu pentru o inregistrare solo. Au urmat doua luni pline care au dus la o gramada de muzica noua pe care urmeaza sa o inregistrez cu mult entuziasm. Cu 16 melodii selectate pentru proiect, foarte diferite, cu influente muzicale variate, am realizat ca trebuie sa adun o noua trupa. Ideea era sa ridic nivelul de energie din sesiunile de inregistrare si sa permit fiecarui individ sa se exprime. I-am adus in Skywalker Sound pe Mike Keneally la clape, Chris Chaney la bas si pe Vinnie Colaiuta la tobe. Chimia dintre acesti minunati interpreti a fost fantastica, si am finalizat toate piesele cu performante uimitoare din partea tuturor. De Ziua Indragostitilor am terminat in cele din urma, am revazut piesele cu Mike Fraser si am trecut cu entuziasm la urmatorii pasi. Albumul este acum este la Vancouver, in studioul de mixaj. Nu sunt sigur cat de multe piese vor ajunge in produsul final, mai am mult de lucru la acest capitol. Ne pregatim sa aducem muzica cea noua in turneu incepand cu mijlocul lunii mai si continuand cu ce a mai ramas din 2013. Trupa mea de turneu va fi compusa din Mike Keneally la clape si chitara, Bryan Beller la bas si Marco Minnemann la tobe. Sunt atat de incantat ca vom canta impreuna! Ne vedem in turneu…” mai adauga Satriani.

Joe Satriani si-a castigat prestigiul international dupa lansarea albumului ”Surfing with the Alien” in 1987. Chitaristul ajunge in Romania dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte trofee. Si-a inceput aventura alaturi de chitara prin a preda acest instrument, si i-a avut ca elevi, printre alţii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

”JOE SATRIANI EUROPE TOUR 2013” incepe pe 18 mai la Istanbul, continua cu Bucuresti si include multe alte capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles, Berlin, Viena sau Ljubljana. In total, 45 de reprezentatii in cluburi si sali de concerte din intreaga Europa.

Pe 20 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Atentie! O noua categorie de bilete la spectacol este epuizata: pe langa locurile VIP, ocupate integral in primele trei zile de la punerea in vanzare a evenimentului, biletele din categoria A, la pretul de 200 de lei, sunt de asemeanea vandute in totalitate. Sectoarele B, C, D, E sunt aproape pline, cu cateva locuri ramase disponibile.

Biletele ramase au pretul de 160 lei, 130 lei si 100 de lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

În articolul

Concert Joe Satriani pe 20 mai, la Bucuresti! Vino sa asculti cele mai noi piese, de pe albumul "Unstopabble Momentum"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x