Cum alegi cel mai frumos cadou de SFÂNTUL ANDREI? Surprize pe placul tuturor sărbătoriților

Publicat pe 17.11.2016 la 09:00 Actualizat pe 17.11.2016 la 11:09

Sfantul Andrei se apropie, asa ca trebuie sa cumperi daruri sarbatoritilor. Profita de reducerile de Black Friday si alege acum cadourile perfecte, la cele mai ieftine preturi.

hepta.ro

La finalul lunii noiembrie, românii de pretutindeni îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei. Milioane de oameni îi poartă numele, Andrei și derivatele acestuia fiind unele dintre cele mai folosite și îndrăgite prenume din țara noastră. Sărbătoarea este una dintre cele mai importante evenimente ale finalului de an, iar dacă și tu ai în familie cel puțin o rudă care poartă acest nume, probabil știi că a sosit momentul să începi căutările unui cadou potrivit, care să fie pe placul sărbătoritei sau sărbătoritului.

Black Friday, o oportunitate perfectă pentru tine

Din fericire pentru cei care oferă cadouri, ziua Sfântului Andrei coincide cu Black Friday, o perioadă a anului în care marile magazine online oferă mega reduceri și pregătesc oportunități nenumărate tuturor celor care doresc să achiziționeze lucruri de calitate la prețuri reduse. Deși ”vinerea reducerilor substanțiale” este programată anul acesta pe data de 18 noiembrie, comercianții au hotărât să micșoreze prețurile produselor lor în tot intervalul 18-27 noimebrie. Cu toate că mai sunt câteva zile până la petrecere, ideal ar fi să începi de acum căutările cadoului, mai ales dacă vrei ca el să reprezinte mai mult decât un simplu obiect pentru cel căruia i-l dăruiești.

Profită de Black Friday și fă-le o bucurie sărbătoriților, pentru că astfel de reduceri îți vor da șansa să alegi lucruri de calitate, la cele mai mici prețuri. În cazul în care ești indecisă sau nu știi ce să alegi, am pregătit pentru tine câteva idei de cadouri pe care să le oferi în dar de Sfântul Andrei:

Cadouri pentru femei

Dacă în sezonul cald lucrurile sunt mai simple, deoarece poți oferi în dar un buchet de flori și ai scăpat de chinul alegerii unui cadou pe placul sărbătoritei, în luna noiembrie lucrurile sunt diferite. Asta nu înseamnă, totuși, că nu ai o mulțime de oportunități dintre care poți alege.

Idei cadouri dama

Sursa foto: hepta.ro

Alegerea unui cadou pentru o femeie nu este atât de ușoară pe cât pare. Gusturile diferă, astfel că riști ca sărbătorita să nu primească cu prea multă încântare orice tip de dar. Spre exemplu, articolele vestimentare trebuie evitate în astfel de situații, mai ales dacă sărbătorita nu este o persoană extrem de apropiată. Există posibilitatea ca mărimea să nu i se potrivească, sau pur și simplu să nu se simtă confortabil într-o haină pe care nu și-a ales-o singură. Totuși, există anumite obiecte pe care orice femeie, indiferent de preferințele ei, o să le adore și pe care le poți alege cu încredere, pentru a i le oferi cadou de ziua ei.


Cadouri pentru bărbați

Bărbații se bucură atunci când primesc un cadou în aceeași măsură în care o fac femeile. Altfel spus, trebuie să acorzi la fel de multă importanță în alegerea unui dar pentru un domn, dacă îți dorești ca el să se bucure pe deplin de gestul tău.

Sursa foto: hepta.ro

În momentul în care alegi un cadou pentru un bărbat, trebuie să ai în minte două lucruri: masculinitatea și utilitatea obiectului ales. Bărbații pun mare preț pe lucrurile folositoare și, spre deosebire de femei, ei apreciază mai mult acele daruri multifuncționale, în defavoarea obiectelor pur decorative. Altfel spus, cadoul trebuie să fie ales cu foarte multă atenție. Totuși, exact a în cazul doamnelor, ai la dispoziție câteva tipuri de obiecte pe care niciun bărbat nu le va refuza și care te vor scoate din încurcătură, dacă nu ai hotărât încă ce să-i dăruiești sărbătoritului tău:

În articolul

Cum alegi cel mai frumos cadou de SFÂNTUL ANDREI? Surprize pe placul tuturor sărbătoriților

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x