Cum arata un barbat priceput la toate?

Publicat pe 11.10.2016 la 06:13

De multe ori, barbatii sunt considerati prea slabi, prea lenti, prea nepriceputi in treburile gospodaresti, si daca se imbraca si se incalta mai ponosit, sunt considerati barbati care nu au pic de stil vestimentar, care se complac in mediocritate, care nu sunt oameni de societate. Doamnelor, suna cunoscut?

De multe ori, barbatii sunt considerati prea slabi, prea lenti, prea nepriceputi in treburile gospodaresti, si daca se imbraca si se incalta mai ponosit, sunt considerati barbati care nu au pic de stil vestimentar, care se complac in mediocritate, care nu sunt oameni de societate. Doamnelor, suna cunoscut?

Chiar tu ai trecut prin astfel de nedreptati si vrei sa se termine totul cat mai curand? Iata 3 lucruri pe care le poti face ca sa combati acum si pe viitor astfel de neplaceri, si sa cresti in ochii femeii pe care o iubesti si cu care iti imparti viata.
Daca trebuie sa demonstrezi ca esti un barbat care arata bine, ca esti priceput si nu te dai inapoi de la munca, punand osul la treaba prin casa si prin curte atunci cand este cazul, atunci demonstreaza asta! Implica-te putin mai mult si in acest mod fa-o pe EA sa inteleaga ca se inseala in privinta ta! Este datoria ta de barbat sa ai atitudinea potrivita si sa fii om de actiune, un handyman si un gentleman in acelasi timp.

Doteaza-ti curtea cu scule si unelte

Daca nici macar un patent cat de cat nou nu mai ai, daca o surubelnita in cruce este tot ce ai si este si tocita, atunci este posibil ca acele critici venite din partea EI sa fie binemeritate si pana si critica legendara ca nu esti in stare sa schimbi un bec sa stea in picioare. Bine, poate nu stai chiar atat de rau, dar ca sa stai bine la acest capitol, indreapta-ti atentia catre un magazin online care stie ce-i trebuie unui barbat gospodar, meserias, care are curte si care este reponsabil cu rezolvarea unor lucruri practice.
Daca esti priceput dar nu ai cu ce sa lucrezi, improvizezi si tot nepriceput pari. Ce poti sa faci pentru ca asta sa nu se intample?
Pe de o parte, poti sa cumperi unelte precum cazmale, lopeti, furci, greble, foarfeci, fierastraie, cutite, topoare etc., iar pe de alta parte poti sa cumperi circulare (fierastraie circulare), bormasini, rotopercutoare, rindele, polizoare, surubelnite cu acumulator, nivele cu laser si altele, multe-multe altele. De ce Magazialucostica.ro si nu un magazin stradal? Pentru ca in timp ce faci o alta treaba prin casa, comanda ti se si livreaza!


Mai renoveaza si tu prin casa!
Surprinde-o placut! Incant-o prin proactivitate, prin faptul ca faci schimbari prin casa cat timp este ea la serviciu, dar ai grija sa fie schimbari minore, daca faci schimbari majore fara sa stie ea, este din nou un lucru rau, un minus contabilizat. Poti saintuiesti din discutii ce si-ar dori, fara sa-i dai de inteles ca vei cumpara ceva.
Acum ca ai sculele necesare, trebuie sa dai dovada ca te pricepi sa rascolesti toata casa. Ei, nici chiar asa! Trebuie sa te consulti cu EA mai inainte.
Asadar, schimbari minore pot sa insemne cumpararea de decoratiuni, cumpararea unui dulap de lucruri pentru baie (in care sa-si puna ea toate cosmeticele), un raft de perete sau un dulap multifunctional pentru bucatarie, o masuta extensibila sau un fotoliu, adica ceva care sa nu ocupe mult loc, sa fie practic, dragut si foarte necesar in casa. Le gasesti pe toate pe www.modela.ro, mai ales ca de aici poti vedea multa mobila, multe canapele si coltare, multe dormitoare, saltele, multe corpuri de bucatarie si o pleiada de decoratiuni.


Incalta-te chic si scoate-o in oras!
Las-o putin sa se obisnuiasca cu faptul ca te-ai dotat cu niste lucruri pe care stii sa le manuiesti si ai miscat cate ceva prin casa montand noile lucruri cu uneltele pe care tocmai le-ai obtinut. Intre timp, atunci cand ea se minuneaza de noul raft practic din baie, tu intra pe laptop pe Modlet.ro si alege-ti de aici incaltaminte care sa te faca sa arati foarte bine! Daca nu stiai asta pana acum, afla ca o pereche buna de incaltaminte va arata extraordinar pe picior si in plus te va face sa fii mai increzator in tine, mai degajat, sa fii un gentleman – adica un domn, plin de maniere, de stil dar si o prezenta puternica si viguroasa.
Aspectul fizic poate fi imbunatatit prin haine si incaltaminte. Cu incaltamintea potrivita devii matur, devii rafinat, devii barbat bine in ochii EI.
Poti sa alegi in acest context ori pantofi casual, ca sa nu pari chiar scortos, sau pantofi eleganti, deci de impact, ori ghete care sa fie pline de culoare si sa aiba design uluitor. Si cand se va intoarce ea de la baie, tu sa fii deja incaltat, imbracat, ferchezuit si sa-i spui “Ai 30 de minute la dispozitie. Te scot in oras/la un film/la cina/la…" (sunt mult prea multe posibilitati pentru a fi enumerate aici).

Un handyman si totodata un gentleman trebuie sa poti sa fii
Este greu, intr-adevar, dar nu este imposibil! Daca faci eforturi in acest sens, vei reusi sa faci si sa intretii o imagine buna. Imaginea buna nu o faci numai pentru ea, ci si pentru tine insuti. Te vei simti mandru de tine si de ce poti face, si totul pentru ca ai intrat pe 3 site-uri utile si ai obtinut produsele in urma unor simple comenzi online. Totul consta in alegerile pe care le faci, ca sa demonstrezi ca esti si aratos si priceput, poate si devreme acasa. Ca esti perfect in ochii EI. Pentru ca asta iti aduce cele mai mari satisfactii, nu-i asa?

În articolul

Cum arata un barbat priceput la toate?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x