Cum iti alegi hainele in functie de ocazie

Publicat pe 20.08.2010 la 14:59 Actualizat pe 20.08.2010 la 15:13

Chiar daca e perioada vacantelor, a soarelui arzator si a culorilor naucitor de aprinse, ni se intampla adesea sa fim invitate la cate un eveniment. Si, fara indoiala, apare vesnica intrebare: eu cu ce ma imbrac? Iata cateva sugestii.

Daca evenimentul are loc in cadrul serviciului sau in timpul liber, e bine sa fim pregatite si sa ne imbracam adecvat. Daca mergi la un eveniment la locul de munca, trebuie sa ai un costum cu o linie clasica, dar care sa-ti evidentieze linia corpului. Culorile cele mai potrivite pentru costumele de vara sunt cele nude sau naturale.


Costumul

Daca vrei sa te faci remarcata, alege un costum bleumarin si o camasa alba, de inspiratie navy. In plus, acesta te va ajuta sa obtii mai multe variante de tinute. Spre exemplu, sacoul bleumarin il poti purta cu o camasa la culoare si pantaloni albi sau cu un top in dungi.


Clasicul sarafan

Daca nu esti adepta pantalonilor sau a costumului, iti recomandam sarafanul clasic, pe care il mai numim si rochia de succes a business-ului. Purtat ca atare sau cu o camasa pe dedesubt, sarafanul iti va aduce daca nu o majorare de salariu, un plus de stima.


Tinute lejere

Pentru evenimentele din timpul liber, cum ar fi o lansare de carte, un spectacol sau o intalnire, tinutele pot fi mai lejere, dar elegante, simple, minim accesorizate. O rochie lunga va fi potrivita pentru o dupa-amiaza, la o intalnire intr-un cadru artistic.


Nu neglija coafura

Nu uita de felul in care iti aranjezi parul pentru ca este esential in cadrul tinutei. Pentru ca impletiturile sunt extrem de moderne in tendintele verii, Laurent Tourette ne propune o pieptanatura care aduce un aer nonconformist oricarei tinute, indiferent cat de sobra ar fi.

sursa: revista Felicia

În articolul

Cum iti alegi hainele in functie de ocazie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x