Cum porți pantofii peep toe fără să gafezi

Publicat pe 29.08.2019 la 07:59 Actualizat pe 29.08.2019 la 08:04

Pantofii peep-toe emană stil și feminitate, ei reprezentând combinația ideală dintre senzualitate și subtilitate. Atunci când porți o pereche de pantofi cu vârful decupat, este foarte ușor să dai greș, având în vedere că degetul mare și, poate, o mică parte din următorul rămân descoperite. Ba mai mult decât atât, există și modele foarte decupate, denumite open toe.

Pantofii peep-toe emană stil și feminitate, ei reprezentând combinația ideală dintre senzualitate și subtilitate. Atunci când porți o pereche de pantofi cu vârful decupat, este foarte ușor să dai greș, având în vedere că degetul mare și, poate, o mică parte din următorul rămân descoperite. Ba mai mult decât atât, există și modele foarte decupate, denumite open toe.

Așadar, când porți o pereche de pantofi cu o personalitate puternică, așa cum sunt și cei open toe, este simplu să gafezi. Noi îți spunem cum să porți acest tip de pantofi și ce greșeli să eviți când îi alegi.
Când poți purta încălțăminte peep toe?
Încălțămintea peep toe este adecvată oricărui anotimp. Pentru vară, poți opta pentru pantofi, iar pentru sezonul rece, ai la dispoziție o mulțime de modele irezistibile de botine sau cizme care lasă la vedere pedichiura.

Carrie Bradshaw, protagonista serialului de succes ”Sex and the city” poate fi o sursă de inspirație despre cum să porți încălțămintea decupată chiar și pe timpul iernii. Ai voie să îi combini cu ciorapi opaci, un truc care te va ajuta atunci când temperatura de afară începe să scadă. Totuși, pantofii peep toe rămân la fel de interesați chiar și atunci când sunt purtați cu dresuri colorate.



Dacă vrei să creezi o ținută jucăușă și îndrăzneață, asortează pantofii decupați cu o pereche de ciorapi lungi, până la genunchi, sau rulează-le puțin peste zona gleznei.

Încălțăminte peep toe la birou - da sau nu?
Peep toe este un model de pantofi destul de versatil, care va arăta foarte bine chiar și în completarea ținutelor office. Totuși, înainte de a-i purta la serviciu asigură-te că nu există un dress code foarte riguros. Chiar și așa, însă, sunt alternative pe care le poți lua în calcul. De exemplu, alege un toc mic și o nuanță neutră, cum ar fi negrul sau bejul.

Pe epantofi vei găsi o mulțime de modele potrivite, așa că grăbește-te să-ți alegi preferatele și beneficiază de reducerile de sezon.

Sfaturi pentru a preveni disconfortul pantofilor decupați
Pantofii peep toe arată foarte bine, însă pot fi și un pic incomozi, mai ales dacă ne referim la modelele cu toc foarte înalt. De aceea, este bine să iei câteva măsuri pentru a preveni disconfortul acestora.

În primul rând, trebuie să știi că, spre deosebire de pantofii închiși la vârf, aceștia vor deveni și mai incomozi dacă folosești trucul cu crema aplicată pe interiorul pantofilor. Deoarece crema stimulează alunecarea degetelor către vârf, acest remediu nu va fi eficient și în cazul în care porți pantofi decupați în față. Așadar, limitează-te la aplica crema doar în acele zone interioare ale pantofului care-ți creează disconfort.

La fel de eficiente sunt și spray-urile din magazinele de încălțăminte, care se aplică pe interior, în acele zone problematice. Astfel, pielea se va înmuia și nu-ți va mai provoca rosături.

Poți apela și la ajutorul unui cizmar, care să îți lărgească puțin pantofii, pentru a deveni mai confortabili.

Detalii care contează când porți pantofi decupați la vârf
Având în vedere că pantofii peep toe lasă la vedere o mică parte, ce-i drept, din pedichiură asigură-te că aceasta arată impecabil.
De asemenea, ai grijă să optezi pentru o pereche de pantofi de calitate și să optezi pentru mărimea care ți se potrivește. În acest mod, vei evita efectul neplăcut de pantofi care te strâng și care lasă la vedere, într-un mod inestetic, degetele.

În articolul

Cum porți pantofii peep toe fără să gafezi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x