Cum porți sandalele gladiator

Publicat pe 29.05.2018 la 08:56 Actualizat pe 29.05.2018 la 09:08

Totuși, știm că sunt destul de greu de purtat și asortat însă asta nu trebuie să te oprească din a investi în aceste piese cu adevărat superbe. Ca să te ajutăm, ți-am pregătit un articol în care îți arătăm cum să asortezi corect o pereche de sandale gladiator.

Știm cât de populare au fost sandalele gladiator în vara anului 2015. Însă adevărul e că ele nu au dispărut nici acum din lista celor mai stilate și elegante piese de încălțăminte care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei. Având în vedere că în ultima perioadă au fost eclipsate de sandalele cu aplicații și în culori vii, acum e ocazia perfectă să fii unică și stilată cu ajutorul acestor sandale. Îți garantăm că o pereche de sandale fără toc confortabile pe deluat.ro vor reprezenta investiția perfectă în această vară.

Totuși, știm că sunt destul de greu de purtat și asortat însă asta nu trebuie să te oprească din a investi în aceste piese cu adevărat superbe. Ca să te ajutăm, ți-am pregătit un articol în care îți arătăm cum să asortezi corect o pereche de sandale gladiator.

Alege o pereche care se potrivește garderobei tale

Sigur, găsești sandale gladiator realizate dintr-o mulțime de materiale însă un lucru e cert: cele din piele sunt perfecte. Este cel mai potrivit material pentru sandalele de acest tip, oferindu-le o notă de sofisticare, lux și eleganță. Vei găsi probabil acest tip de sandale din piele artificială sau chiar material textil, unele împodobite cu pietre și ciucuri. Nicio variantă nu e greșită însă dacă garderoba ta conține mai multe rochii casual, noi îți recomandăm să alegi o pereche de sandale din piele. Cele cu toc vor fi perfecte la o pereche mai extravagantă de blugi sau la o rochie de seară, în timp ce sandalele colorate merg de minune la o rochie de vară sau la o pereche de pantaloni scurți.

Nu le purta cu orice material

Sandalele gladiator nu vor arăta niciodată bine combinate cu piese din materiale lucioase sau prea fine. Noi îți recomandăm să păstrezi aceste sandale pentru o rochie din bumbac sau catifea. De asemenea, sunt perfecte și pentru un outfit boho-chic, dintr-o pereche de jeanși scurți, un maiou din bumbac și o cămașă din flanel.

Alege culorile potrivite

Negrul se asortează la orice ținută. Iar când vrei să integrezi niște piese atât de evidente precum sandalele gladiator, culoarea contează foarte mult. Astfel, alege negrul sau maroul la un outfit în culori calde sau neutre și păstrează sandalele colorate pentru un outfit mai simplu, atunci când vrei să adaugi o pată de culoare.

Ai grijă la forma piciorului

Aici nu vorbim de forma sandalelor, ci de forma piciorului. Mai exact, modul în care acest tip de încălțăminte îți va afecta imaginea picioarelor. Sandalele gladiator cu prea multe barete îți vor face picioarele să arate prea scurte sau prea groase și din acest motiv trebuie să fii atentă la forma piciorului înainte să faci această achiziție. În general, sandalele gladiator cu barete până la glezne vor rămâne cea mai bună alegere. Iar pentru femeile cu glezne și pulpe mai groase, le recomandăm pe cele cu toc pentru că vor atrage privirea de la zonele-problemă.

Alege în funcție de forma corpului

Nu purta sandale gladiator până la gleznă dacă nu ai picioare lungi și subțiri pentru că, unei perechi de picioare mai groase și unei siluete plinuțe, aceste sandale nu vor face decât să mai adauge încă puțin volum. Alege mai degrabă sandalele gladiator până la gleznă. Dacă în schimb te bucuri de niște picioare lungi și o siluetă subțire, ai undă verde la sandalele până la genunchi.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Cum porți sandalele gladiator

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x