Cum sa arati ca un star: remedii naturiste utilizate de vedetele de la Hollywod

Publicat pe 04.10.2013 la 13:06

Orice femeie foloseste cel putin un remediu naturist pentru a avea un par santos si o piele hidratata. Printre vedetele de la Hollywood care au imprumutat de la bunicele lor mici trucuri de frumusete se numara:

Miranda Kerr

Frumoasa sotie a lui Orlando Bloom isi pastreaza podoaba capilara stralucitoare, deoarece isi aplica pe par ulei de cocos, ce are proprietati regenerative si antioxidante. Acesta ii hraneste parul, evitand varfurile despicate si degradarea acestuia.

Tips: Amesteca doua lingurite de ulei de cocos cu 70 g de iaurt natural. Aplica pasta obtinuta pe par, lasand-o sa actioneze
timp de 20 de minute. Ulterior, clateste din abundenta.

Claudia Schiffer

Foloseste bere fara alcool pentru a-i conferi stralucire parului. Pe langa acest lucru, este un ingredient ce o ajuta sa-si mentina culoarea o perioada de timp mai mare. In acelasi timp este si un bun antioxidant, deoarece contine minerale si
vitamine B, D, E si C.

Tips: Dupa ce iti speli parul cu sampon, clateste-l cu bere. Asteapta 10 minute sa actioneze, dupa care clateste cu apa calda si vei avea un par cu volum si stralucitor.

Demi Moore

Isi hidrateaza parul folosind o masca cu avocado, ce ajuta la regenerarea acestuia, deoarece contine vitamina D. In plus, stimuleaza productia de colagen, ce ii va da volum parului.

Tips: Amesteca pulpa unui avocado cu 50 ml de ulei de migdale si doua linguri de iaurt. Paseaza bine, pana cand se omogenizeaza si aplic-o pe par. Las-o sa actioneze 20 de minute, dupa care clateste bine.

Angelina Jolie

Pentru ca este o vedeta extrem de ocupata si, in plus, si mama a sase copii, Angelina foloseste pudra de talc pentru a-i conferi parului volum, atunci cand nu are timp sa-l spele. Este un remediu de urgenta, deoarece absoarbe excesul de grasime.

Tips: Aplica in crestetul capului pudra de talc, las-o sa actioneze 10 minute, dupa care indeparteaza excesul cu o perie.

Catherine Zeta-Jones

Fosta sotie a lui Michael Douglas apeleaza la un truc inedit pentru a-si pastra dintii albi si anume, capsunile zdrobite. Datorita acidului malic pe care le contin, sunt un tratament eficient pentru a indeparta petele de pe dinti, conferindu-le o stralucire aparte.

Tips: Zdrobeste cateva capsuni si aplica pulpa pe dinti. Lasa sa actioneze cinci minute, dupa care clateste cu apa rece. Nu trebuie sa abuzezi, pentru ca dauneaza smaltului.

Shakira

Partenera lui Pique isi exfoliaza pielea folosind zahar si suc de lamaie, amestec pe care-l foloseste atat pentru corp, cat si pentru ten. Zaharul si lamaia sunt un exfoliant mecanic, ce elimina celulele moarte, dar si petele de pe piele.

Tips: Amesteca 100 g de zahar si 50 ml de suc de lamaie si aplica-l pe corp, masand usor. Clateste cu apa calda, dupa care aplica o lotiune hidratanta.

În articolul

Cum sa arati ca un star: remedii naturiste utilizate de vedetele de la Hollywod

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x