Cum sa obtii sprancenele Carei Delevingne cu minim de efort

Publicat pe 05.11.2013 la 14:51 Actualizat pe 05.11.2013 la 15:30

Eyebrow Liner Blonde

Direct de pe podium, tendinta acestui sezon in materie de frumusete o reprezinta sprancenele dese, putin ciufulite, asemanatoare look-ului Audrey Hepburn si Cara Delevingne.

Modul cel mai simplu de a le obtine - fara sa iti angajezi o armata de stilisti - este sa folosesti produsele BY TERRY: eyebrow liner si eyebrow mascara.

Tusul de sprancene are ca scop obtinerea unor sprancene uniforme si a unui machiaj rezistent. Produsul are efect de tatuaj asupra pielii, fiind un instrument de mare precizie, destinat sa ascunda imperfectiuni ale sprancenelor – precum forma neregulata, asimetriile, golurile aparute in urma pensarii excesive. Varful sau subtire ajuta la trasarea liniilor fine, cu aspect natural; lichidul se usuca imediat, iar prezenta polizaharidelor in compozitie impiedica intinderea inestetica a pigmentului.

Tusul este disponibil in doua nuante, in armonie cu personalitatea fiecarei femei: Blonde si Brown.

"Eyebrow Mascara" BY TERRY este un produs destinat adeptelor unui machiaj natural, dar ferm conturat. Firele rebele pot fi usor aranjate cu ajutorul pensulei, iar sprancenele sunt perfect conturate, structurate si colorate. Datorita formulei sale inovatoare, rimelul tinteste catre perfectiunea si echilibrarea celor trei elemente esentiale: aderenta culorii, uscarea rapida, fixarea de lunga durata. Bogata in pigmenti puri, inspirata de micropigmentarea estetica, culoarea obtinuta este aproape cameleonica, imbinandu-se perfect in nuanta naturala a sprancenei.

Noua generatie de agenti filmogenici asigura o difuzare optima a pigmentilor pentru o culoare omogena si, mai ales, nu actioneaza agresiv asupra firelor de par, nu le rigidizeaza, ci, dimpotriva, le sporeste naturaletea.

Mascara prezinta patru nuante personalizate care intalnesc toate nevoile: Highlight Blonde, Medium Ash, Sheer Auburn, Dark Brown.

Colectia BY TERRY de toamna este completata de trei nuante vibrante de creioane dermatografe pentru un look smokey eyes, doua nuante de fard de orchi cremos pentru un machiaj ombre, rimel cu efect "gene false", blush si rujuri in mai multe culori.

foto: BY TERRY

În articolul

Cum sa obtii sprancenele Carei Delevingne cu minim de efort

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cea mai avantajoasă alegere când luăm un credit ipotecar: dobandă fixă vs. variabilă. "Ar fi un posibil ultim tren să facă acest pas"
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
3 zodii au noroc în dragoste săptămâna aceasta. Luna Nouă în Taur le aduce relații romantice
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Dezvăluirile milionarului devastat de două drame amoroase. O soție l-a părăsit pentru nașul de cununie, una pentru Cristi Borcea
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x