Cum sa-ti opresti gandurile negative

Publicat pe 11.04.2013 la 11:09 Actualizat pe 11.04.2013 la 11:12

Cel mai rau lucru in viata este sa ai tot timpul ganduri negative. De fapt, gandurile negative sunt periculoase deoarece iti pot distruge increderea si curajul.

Iata 5 cai ce te pot ajuta sa opresti aceste ganduri:

1. Inconjoara-te de pozitivsm

Nu este atat de simplu sa-i spui mintii sa renunte la gandurile negative. Pentru a invata cum sa opresti aceste ganduri negative si sa le contracarezi, trebuie sa te inconjori de oameni pozitivi, de vibratii pozitive, de energie pozitiva si de ganduri pozitive.

2. Trateaza gandurile negative ca pe ceva fara importanta

Multi dintre noi pot invata cum sa spuna stop gandurilor negative tratandu-le ca pe niste simple ganduri. Motivul pentru care gandurile negative capata o importanta atat de mare in viata noastra si ne afecteaza atat de mult este pentru ca avem tendinta de a le face sa para reale, gandindu-ne constant la ele.

3. Fii constant ocupata

Ai observat ca oamenii care nu au nimic de facut au tot timpul ganduri negative? Acum iti poti raspunde singura la intrebarea cum sa opresti aceste ganduri. Daca ramai permanent in legatura cu ceea ce iti place, nu vei avea timp sa-ti mai faci asemenea ganduri.

4. Gandeste-te la ceva bun

Asa cum stim cu totii, orice nor ale o linie argintie. Daca un gand negativ iti intra in minte, accepta-l insa incearca sa vezi rezultatele bune pe care ti le poate aduce. De exemplu, daca te gandesti ca nu vei putea ajunge la nunta prietenei tale, incearca sa opresti acest gand si gandeste-te ca i-ai putea organiza o petrecere surpriza inainte.

5. Foloseste tehnici de relaxare

Tehnicile de relaxare sunt foarte folositoare pentru a invata cum sa opresti gandurile negative sa iti intre in minte. Majoritatea acestor ganduri se bazeaza pur si simplu pe anxietate, fara a avea un motiv real. Practicand tehnicile de meditatie si Yoga, ascultand muzica linistitoare sau facand un masaj, vei putea cu usurinta sa te eliberezi de aceste ganduri.

În articolul

Cum sa-ti opresti gandurile negative

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x