Dan Negru: “Am băut hectolitri de carbogazoase la 18 ani”. Cum se menţine în formă veteranul divertismentului din România!

Publicat pe 06.06.2016 la 14:44 Actualizat pe 06.06.2016 la 17:06

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, Dan Negru, dezvăluie câteva secrete privind regimul de viata al familiei sale, mai precis despre alimentație.

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, Dan Negru, dezvăluie câteva secrete privind regimul de viata al familiei sale, mai precis despre alimentație. Tatăl a doi copii extrem de reusiti, Dara și Bogdan, el nu incurajează nici extravaganțele culinare și nici excesele calorice de vreun fel. Și, de altfel, toți membrii familiei au o formă fizica de invidiat.

“Sunt cel mai bun agricultor pe <<nișa>> de rosii, dovada e la mine în grădină”, spune Dan Negru. De altfel, cultiv o mulțime de legume. Vara, mâncam doar legume de la mine de-acasă. Cel mai important la roșii este să știi cum să le uzi, iar eu sunt campion mondial la udatul roșiilor. Nu folosesc îngrășăminte deloc. Am pus azot la un moment dat, am trișat, dar m-am lăsat de acest obicei.


Noi ca familie nu suntem deloc profitabili pentru supermarketuri, daca toată lumea ar fi ca mine, multe ar da faliment. Intrăm rar în magazine. Socrii mei au gospodărie la Ineu, de unde primim de toate, plus că avem și curtea mea de acasă. Sunt dușmanul numărul unu al carbogazoaselor, deși eu am băut hectolitri de astfel de sucuri, pe la 18 ani.

Acum curăț tot ce-am baut și fac sucuri naturale pentru copii, la blender. Nu suntem consumatori de dulciuri, nici Codruța, nici eu și nici copiii. Când nu mai putem de poftă de dulce, soția mea este expertă în ciocolată de casă și asa ne și rasfatam.”,

a mai spus vedeta Antenei 1.

În articolul

Dan Negru: “Am băut hectolitri de carbogazoase la 18 ani”. Cum se menţine în formă veteranul divertismentului din România!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x