De groază! Ei sunt dovada clară că există VAMPIRI

Publicat pe 06.08.2015 la 19:16 Actualizat pe 06.08.2015 la 19:19

Urmatoarele cazuri sunt atat de socante incat iti vor rasturna perceptia despre vampiri, probabil cei mai populari monstri mitologici care au invadat pop cultura. Persoanele in cauza erau cat se poate de normale (in masura in care un criminal poate fi normal), insa se spunea despre ele ca sunt vampiri.

Urmatoarele cazuri sunt atat de socante incat iti vor rasturna perceptia despre vampiri, probabil cei mai populari monstri mitologici care au invadat pop cultura. Persoanele in cauza erau cat se poate de normale (in masura in care un criminal poate fi normal), insa se spunea despre ele ca sunt vampiri. Si nu vom avea in vedere cazuri celebre precum Vlad Tepes sau Elizabeta Bathory. Ne vom axa pe fapte mai recente.

1. Tracey Wigginton

Tracey Winnington si trei alte persoane au fost acuzate de crima in 1989. Australianca prietena sa de atunci, Lisa Ptachinski, si inca doua femei au ademenit un barbat de 47 de ani intr-un parc pe timp de noapte. Winnington l-a injunghiat pe barbat de 27 de ori, si conform lui Ptachinski, femeile l-au ucis pentru a-i bea sangele. Drept rezultat, Wigginton a fost numita "The Lesbian Vampire Killer/Vampirul lesbian criminal".

2. Clanul Vampirilor

Clanul Vampirilor era compus din adolescenti care sustineau ca sunt, de fapt, vampiri. Membrii sai erau Howard Scott Anderson, Dana Cooper, Roderrick Justin Ferrell si Charity Keesee. Grupul era apropiat de Heather Wendorf, ai carei parinti au fost ucisi de catre acesta. De asemenea, au ars un semn in forma de V pe pielea tatalui lui Heather. De ce? Ferrell sustinea ca este de fapt un vampir in varsta de 500 de ani. Fellon si Anderson au fost condamnati la inchisoare pe viata.

4. Richard Chase

Supranumit "Vampirul din Sacramento" pentru ca bea sangele victimelor sale, Chase a fost un criminal incarcerat pana in momentul in care s-a sinucis prin supradoza de antidepresive. Ultimele sale crime includeau si canibalism. Una dintre victimele sale era insarcinata in trei luni in momentul in care a impuscat-o de 3 ori. Initial a fost condamnat la moarte prin gazare, dar sentinta a fost schimbata.

Vezi mai multe cazuri pe bzi.ro

În articolul

De groază! Ei sunt dovada clară că există VAMPIRI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x