De la fete Bond la actrițe celebre: 10 staruri pe care nu le-ai uitat după seria 007

Publicat pe 03.10.2014 la 10:17 Actualizat pe 03.10.2014 la 11:13

Cele mai multe fete Bond dau bine pe ecran, dar nu pot duce un rol de anvergură. Ele sunt accesoriile frumoase ale protagonistului și nu ne așteptăm să-și dovedească valoarea prea curând. Totuși, zece dintre ele și-au transformat imaginea de bombă sexy în cea de actriță redutabilă:

Cele mai multe fete Bond dau bine pe ecran, dar nu pot duce un rol de anvergură. Ele sunt accesoriile frumoase ale protagonistului și nu ne așteptăm să-și dovedească valoarea prea curând. Totuși, zece dintre ele și-au transformat imaginea de bombă sexy în cea de actriță redutabilă:

1. Diana Rigg, fata Bond din „On Her Majesty’s Secret Service” (1969)

Rigg a fost singura care a ajuns să poarte titulatura de Doamna Bond - chiar dacă căsnicia nu a durat mult. De atunci, a primit un Emmy ca Mrs. Danvers în „Rebecca”. De curând a apărut într-un episod Doctor Who, joacă frecvent în piese de teatru și este, desigur, o prezență solidă în serialul „Game of Thrones” ca Lady Olenna “Queen of Thorns” Tyrell.

2. Jane Seymour, alături de Bond în „Live And Let Die” (1973)

Seymour interpreta rolul lui Solitaire, un medium ale cărei puteri dispăreau dacă își pierdea virginitatea. Aici a „intervenit”, desigur, Roger Moore.

După filmul Bond, a câștigat un Glob de Aur pentru adaptarea pentru TV a romanului „La este de Eden”, a fost protagonista „War And Remembrance” și, timp de cinci ani, Dr Quinn, rol care i-a mai adus un Glob de Aur.

3. Famke Janssen, „GoldenEye” (1995)

Zilele de asasin plătit Xenia Onatopp au rămas în urmă, Famke preferând astăzi rolurile dramatice sau de supereroină. În 2000, a devenit cunoascută publicului datorită X-Men, unde pentru prima dată a jucat-o pe Jean Grey. A reluat rolul de patru ori și a mai apărut în serialul Nip/Tuck timp de un sezon.

4. Michelle Yeoh, din „Tomorrow Never Dies” (1997)

Colonelul Wai Lin din Bond a ajuns astăzi faimoasă pentru rolurile din „Crouching Tiger, Hidden Dragon” și „Memoirs Of A Geisha”. În plus, a dat vocea lui Soothsayer din Kung-Fu Panda 2 și acum lucrează la o continuare după filmul lui Ang Lee.

5. Teri Hatcher, „Tomorrow Never Dies” (1997)

După ce jucase ca Lois Lane în serialul „Superman”, Teri a debutat în seria Bond ca Paris Carver, soția antagonistului Elliot Carver. Astăzi, se bucură de succesul de pe urma seriei „Desperate Housewives”. A apărut în Smallville ca mama lui Lois, Elle.

6. Sophie Marceau, „The World is Not Enough” (1999)

Astăzi, Elektra King trăiește în Franța și joacă în producții locale.

7. Halle Berry, „Die Another Day” (2002)

Halle nu mai are nevoie de introducere. Fosta Jinx este memorabila Storm din seria X-Men și actrița interesantă din Monster's Ball (pentru care a câștigat un Oscar) și Cloud Atlas.

8. Rosamund Pike, „Die Another Day” (2002)

Pike a plecat de la agentul dublu Miranda Frost la fata din „Jack Reacher”, „The World’s End” și acum, „Gone Girl”.

9. Eva Green, „Casino Royale” (2006)

Vesper Lynd nu îl mai supraveghează pe Bond, ci își pune în aplicare răzbunarea în „300: Rise Of An Empire” și „Sin City: A Dame To Kill For”.

10. Gemma Artertorn, „Quantum Of Solace” (2008)

Agentul Fields a lăsat filmele de acțiune în spate pentru producții fantasy ca Byzantium și adaptări după basme ca „Hansel And Gretel: Witch Hunters”.

În articolul

De la fete Bond la actrițe celebre: 10 staruri pe care nu le-ai uitat după seria 007

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x