De râsul-plânsului! S-a chinuit 12 ani ÎN ZADAR ca să arate ca Madonna! De ce ghinion a avut parte bărbatul

Publicat pe 31.01.2015 la 12:47 Actualizat pe 31.01.2015 la 12:57

Povestea lui Adam Guerra, un tânăr de 27 de ani din Los Angeles, California, este de “Cascadorii râsului”. Timp de 12 ani s-a supus la dureri îngrozitoare, făcând tratamente de schimbare de sex, ca să-i crească sâni, şi şi-a operat nasul, buzele, ochii, pleoapele, sprâncenele, pomeţii, chiar şi trupul.

Povestea lui Adam Guerra, un tânăr de 27 de ani din Los Angeles, California, este de “Cascadorii râsului”. Timp de 12 ani s-a supus la dureri îngrozitoare, făcând tratamente de schimbare de sex, ca să-i crească sâni, şi şi-a operat nasul, buzele, ochii, pleoapele, sprâncenele, pomeţii, chiar şi trupul. Toate astea pentru a arăta ca idolul său, Madonna, dar eforturile lui au fost în zadar.

Aproape întregul său corp a fost modificat de bisturiul chirurgilor esteticieni în cursul celor 18 operaţii pe care le-a suferit, pentru care a plătit suma de 175.000 de dolari.

Ghinionul lui este că acum când s-a dotat şi cu peruci cât mai apropiate de părul vedetei, tot felul de farduri femeieşti şi lentile de contact pentru a-şi face ochii albaştri, precum diva, şi-a dat seama că eforturile uriaşe nu-i folosesc la nimic. Iubitul lui nu îl place așa cum este!

Cel de care s-a îndrăgostit, un bărbat numit Michael, i-a dat un ultimatum: “Fă ceva să nu mai arăţi ca Madonna. Nu pot să iubesc pe cineva care seamănă cu o femeie de 56 de ani. Îmi doresc un băiat tânăr”.

Disperat să nu fie părăsit de Michael, Adam s-a hotărât să renunţe a mai arăta precum celebra cântăreaţă, după ce a cheltuit sume colosale.

În articolul

De râsul-plânsului! S-a chinuit 12 ani ÎN ZADAR ca să arate ca Madonna! De ce ghinion a avut parte bărbatul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x