Delia, atacată dur la început de an! ”A fost bun comisionul de Revelion... Rușine să îți fie!” Replica artistei nu se lasă așteptată

Publicat pe 04.01.2018 la 17:16 Actualizat pe 04.01.2018 la 18:30

Ce mesaj a primit artista pe Facebook.

Ca o tradiție, Delia și-a început Noul An într-o destinație exotică. De data aceasta, artista și-a ales să viziteze o țară a contrastelor, India.

Fanii au fost încântați de imaginile postate pe Internet, admirându-i curajul de a cunoaște adevărata față a Indiei, una din care fac parte și sărăcia și mizeria.

Alții însă au lansat un atac dur la adresa artistei: ”A fost bun comisionul din banii destinati spitalelor pe care l ai luat la concertul de revelion. Exact cum am banuit, a doua zi destinatia exotica. Rusine sa ti fie!”, i-a scris un internaut.

Replica divei nu s-a lăsat așteptată! ”Ce comision taica?Eu nu iau comisioane;))) nu s agentie!Si daca te referi la onorariu...ei afla ca toti artistii sunt platiti cand canta! Banuiesc ca esti socat;)la o asemenea stire! Credeai ca muncim pe nasturi? Sau stam asa acasa si ne pica bani din cer;)? Exista si evenimente caritabile, a care participam...dar aia e alta discutie.Te trezisi vorbind ..dar habar nu ai ce zici acolo”, a răspuns Delia.

În articolul

Delia, atacată dur la început de an! ”A fost bun comisionul de Revelion... Rușine să îți fie!” Replica artistei nu se lasă așteptată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp