Descopera profilul posetei ideale!

Publicat pe 13.12.2010 la 08:30 Actualizat pe 12.12.2010 la 23:00

Este adevarat ca ne iau ochii ultimul racnet din vitrine, insa, daca nu-ti permiti sa-ti cumperi genti pe care sa le porti doar un sezon, fii isteata si cumpara o geanta pe care s-o iubesti si s-o poti purta fara probleme mai multe sezoane. Cum sa alegi o poseta clasica, dar frumoasa? Iti oferim cateva ponturi de la HSNINsider.

1. Ia in calcul proportiile - Daca esti micuta, ia-ti gandul de la gentile uriase in care poti pune si cartofi, pentru ca vei arata ca si cum poseta te poarta pe tine, nu tu pe ea. Deasemenea, daca esti inalta si ai forme generoase, un plic finut nu te va avantaja ca imagine generala. Deci alege o geanta care sa mearga cu forma si inaltimea ta, fara sa te acopere sau sa se piarda in ansamblu.

2. Studiaza forma - O poseta pe care s-o indragesti ani la rand trebuie sa-ti complimenteze formele. Deci, cand pornesti la cumparaturi, tine minte: cu cat formele tale sunt mai rotunde, cu atat mai geometrica trebuie sa fie poseta. Linii definite, unghiuri, structura geometrica bine definita - astea sunt de preferat la o poseta care sa complimenteze curbele corpului tau.

3. Verifica cusaturile - Uita-te cu atentie la cusaturi si ai grija ca ele sa fie drepte, solide, neintrerupte si sa nu atarne din ele ate.

4. Testeaz-o - Deschide si inchide geanta si fiecare buzunar de cateva ori. Se intepeneste fermoarul? Capsele sunt prea greu de desfacut? Cataramele se deschid greu? Atunci vezi-ti de drum, pentru ca aceste mici probleme se vor accentua cu trecerea timpului.

5. Evita zorzoanele - Ornamentele super-trendy arata grozav acum, dar ce faci cu ele la anul, cand nu vor mai fi la moda? Orienteaza-te spre o poseta clasica, dar nu plicticoasa, si fa o investitie intr-o geanta de piele de foarte buna calitate, chiar daca e mai scumpa. Calitatea e vizibila de la distanta, chiar si fara zorzoane. Poti sa fii in trend si sa ramai eleganta purtand o pereche de cercei fantezisti sau bratari, o esarfa cool sau niste pantofi mai colorati.

sursa: sfatulparintilor.ro

sursa foto: fashionmedley.com

În articolul

Descopera profilul posetei ideale!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x