Dezvăluiri incredibile despre Jennifer Lopez și noul său iubit: "Este conştientă că el este cam afemeiat și..."

Publicat pe 09.03.2017 la 12:37 Actualizat pe 09.03.2017 la 14:31

Un nou cuplu s-a format în lumea celebritatilor!

hepta.ro

Jennifer Lopez se iubește cu un fost jucător de baseball, care are la activ relații cu numeroase femei din showbizul internațional. Noul ei partener este mai mic decât ea cu șase ani.

Jennifer Lopez are o relaţie cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, printre ale cărui foste iubite se numără câteva femei celebre din industria de divertisment americană, precum cântăreaţa Madonna şi actriţele Kate Hudson şi Cameron Diaz, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în vârstă de 47 de ani, care a avut recent o scurtă aventură, ce a durat câteva luni, cu rapperul Drake, a început în ultimele săptămâni o relaţie cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, potrivit site-ului revistei People.

Relaţia lor a început de câteva săptămâni”, a dezvăluit o sursă pentru People.com.

”Jennifer pare încântată. El a fost mereu aproape de familia ei, iar ei îi place faptul că şi el are copii. Este conştientă, însă, că el este cam afemeiat şi rămâne precaută în această privinţă.

Pentru moment, doar se distrează împreună. Ea este din nou singură şi îi place ideea de a avea din nou întâlniri romantice”, a adăugat aceeaşi sursă.

Jennifer Lopez are doi copii în vârstă de nouă ani, gemenii Max şi Emme, cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony, în timp ce Alex Rodriguez are două fiice - Natasha, în vârstă de 12 ani, şi Ella, în vârstă de opt ani - cu fosta lui soţie, Cynthia Scurtis.

Agenţii de presă ai celor două vedete nu au confirmat deocamdată relaţia dintre Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez.

Alex Rodriguez, în vârstă de 41 de ani, a devenit din nou un bărbat singur, după ce a pus capăt relaţiei sale de un an cu antrenoarea Anne Wojcicki, în luna februarie.

Jennifer Lopez a avut o relaţie de câţiva ani, marcată de mai multe despărţiri şi împăcări, cu dansatorul Casper Smart, în vârstă de 29 de ani.

Jennifer Lopez a început relaţia cu Casper Smart la doar câteva luni după ce ea şi Marc Anthony şi-au anunţat despărţirea, în vara anului 2011. Cei doi cântăreţi latino, care au împreună doi copii - gemenii Max şi Emme -, au fost căsătoriţi timp de şapte ani. Divorţul lor a fost finalizat în 2014.

Marc Anthony a fost cel de-al treilea soţ al cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez. Ea a mai fost căsătorită cu dansatorul Chris Judd şi cu ospătarul cubanez Ojani Noa şi a avut relaţii intens mediatizate cu rapperul Sean ”Diddy” Combs şi cu actorul Ben Affleck.

În articolul

Dezvăluiri incredibile despre Jennifer Lopez și noul său iubit: "Este conştientă că el este cam afemeiat și..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x