Diana Krall, in iunie la Sala Palatului

Publicat pe 12.03.2013 la 13:49 Actualizat pe 18.06.2013 la 16:33

Diana Krall revine pe 30 iunie la Bucuresti, la Sala Palatului, intr-un concert de promovare al celui mai recent album al sau, „Glad Rag Doll”. Spectacolul este organizat de Events.

Americanca Diana Krall a vandut peste 6 milioane de albume in Statele Unite si peste 15 milioane in intreaga lume. In 2009, revista Billboard a clasat-o pe locul secund in topul artistilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai timpului ei si singura cu opt albume ce au debutat pe pozitii fruntase in top Billboard Jazz Albume. Are in palmares doua premii Grammy si opt premii Juno, noua Discuri de Aur, trei de Platina, si sapte cotate Multi-Platina.

„Glad Rag Doll”, cel mai recent album al sau, s-a lansat la finele lui 2012, in octombrie. Antrenant si aventuros, discul exploreaza sunete, instrumente si muzicieni noi. Albumul se dezvaluie ascultatorului in acel moment remarcabil cand timpul dispare, si muzica, leganatul, balansul si tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor si regret. Toate sunt reinnoite in imaginatia lui Krall. Diana isi numeste simplu creatia „un album cu cantece si dans".

„Am intrat cu totii in studio ca si cum piesele ar fi fost scrise ieri. Nu am vrut sa fac piese pentru o perioada anume sau o inregistrare nostalgica", spune Krall. De fapt, acestea sunt melodiile pe care Krall le-a contemplat de-a lungul intregii sale vieti. Atat casa ei din copilarie, cat si locuinta ei actuala sunt pline cu albume 78 RPM si mape intregi cu piese nefinisate, adevarate nestemate.

Diana Krall a colaborat cu designerul de costume Colleen Atwood, detinator al unui Academy Award, si cu renumitul fotograf Mark Seliger pentru a crea o serie de imagini frapante pentru noul album, inspirate de viziunea lui Alfred Cheney Johnston asupra fetelor Follies Ziegfeld din anii ‘20.

Pe 30 iunie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare de joi, 14 martie, si sunt disponibile la preturile de 450 lei, 400 lei, 300 lei, 250 lei, 180 lei, 130 lei sau 100 lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Presale: in perioada 14 – 20 martie inclusiv, toate biletele, cu exceptia categoriei VIP, au 10% discount (360 lei, 270 lei, 225 lei, 162 lei, 117 lei si 90 lei).

Citeste "Cum a ajuns Diana Krall cea mai buna cantareata de jazz din ultimii ani"!

În articolul

Diana Krall, in iunie la Sala Palatului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x