Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP rămâne în top

Publicat pe 18.05.2015 la 15:25 Actualizat pe 18.05.2015 la 15:34

Radioul la care Buzdugan și Morar dau trezirea în fiecare dimineață înregistrează creșteri de audiență pe toate planurile față de valul anterior de măsurători.

Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București din prima zi și crește în audiențe

Radioul la care Buzdugan și Morar dau trezirea în fiecare dimineață înregistrează creșteri de audiență pe toate planurile față de valul anterior de măsurători. Informația este confirmată de Studiului de Audienţă Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL în perioada 12 ianuarie – 26 aprilie 2015.

În capitală, Radio ZU este prima alegere a 270600 de oameni și deține o cotă de piață de 11,4%. Creșterea este de 47400 de ascultători și 0,9% în ceea ce privește cota de piață față de toamna lui 2014. În clasamentul pentru publicul comercial din capitală, ZU ocupă aceeași poziție cu 202100 de ascultători și o cotă de piață de 15,7%, mai mult cu 40900 față de sfârșitul anului trecut.

Cu o creștere de 62900 de ascultători și 1,2% la cota de piață, Radio ZU se situează pe a treia poziție în topul posturilor de radio preferate la nivel urban. În prezent acesta atinge 1144700 de oameni zilnic și deține o cotă de piață de 9,1%. În ceea ce privește publicul comercial urban, ZU ocupă locul doi în top cu 779100 de ascultori (720700 în valul anterior) și o cotă de piață de 12,1% (10,7% în valul anterior).

La nivel național, Radio ZU ține pe frecvențe 1692000 de oameni care îi oferă o cotă de piață de 8%. Astfel, ZU este al treilea cel mai ascultat post de radio din România. Creșterea pe care o înregistrează în această primăvară este de 734000 de ascultători și 0,9% la cota de piață.

Buzdugan, Morar și DJ-ii de la ZU știu cel mai bine că oamenii care îi ascultă zilnic i-au adus și îi țin mereu în top. Ei sunt Forza ZU. Cuvintele de mulțumire sunt prea puține pentru fenomenul în care ascultătorii l-au transformat pe ZU.


Romantic FM – radioul Premium Exclusive din FM

Romantic FM își menține o poziție importantă în piața de radio bucureșteană, potrivit rezultatelor aceluiași studiu.

Cu 100000 de ascultători, Romantic FM este radioul preferat de un public premium, care optează zilnic pentru cea mai exclusivistă selecție de cântece din FM, pentru originalitatea și stilul inconfundabil al programelor difuzate doar pe frecvența 101.9 și pe www.romanticfm.ro.

În articolul

Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP rămâne în top

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x