Dr Oz: Cum sa-ti ingrijesti corect parul

Publicat pe 17.10.2012 la 12:41 Actualizat pe 17.10.2012 la 18:36

cum sa-ti ingrijesti parul

Dr. Oz : Care este cel mai mare secret legat de parul oamenilor?

Jennifer Goldstein: "Marele secret" este ca trebuie sa actionezi pana cand nu e prea tarziu. Cel mai usor lucru pe care-l puteti face este sa va taiati varfurile.

Multe dintre noi isi fac griji ca astfel vor pierde din lungime, dar este de ajuns sa taiem chiar si 0,5 centimetri pentru a revigora parul. Tehnica aceasta se numeste "dusting" (stergerea prafului) - procedura inlatura o cantitate atat de mica de par, incat se aseamana cu firicelele de praf.

Uleiul produs in mod natural de corpul nostru ajuta la hidratarea firului de par. Odata cu inaintarea in varsta insa, scade si cantitatea de ulei produsa. Intrebarea este ce poti face pentru a inversa procesul? Jennifer Goldstein te sfatuieste sa nu iti supui parul prea multor proceduri. Cu cat iti vopsesti mai mult parul, cu cat folosesti mai mult foenul, aceasta se va usca si mai tare si va fi mai lipsit de viata.

Ceea ce nu multa lume stie este ca, cu cat te speli mai mult pe cap, cu atat parul tau e mai uscat. Ca alternativa, poti folosi, de exemplu, un sampon uscat o data la 3 zile, care este si o solutie anti-imbatranire. Il folosesti astfel: iti faci o carare, pui sampon pe ea si masezi ca in cazul unui sampon normal. Iti va da volum si va ajuta la pastrarea uleiurilor.

Iar dupa ce te speli cu un sampon normal, in cazul parului uscat este bine sa folosesti un balsam.

Daca folosesti placa in fiecare zi, acest lucru ar putea fi o problema. Parul este asemenea unui ou, are cam aceeasi compozitie. Cand pui placa pe par, apa din el incepe sa fiarba. Deci placa de par nu trebuie folosita mai mult de doua ori pe saptamana.

Ce trebuie sa faci pentru a preveni distrugerea firului de par

Jennifer Goldstein: Inainte trebuie sa folosesti un produs de produs de protectie, de exemplu ulei de argan deoarece contine agenti protectori, vitamina E si oxidanti care protejeaza bine.

Urmareste emisiunea Dr. Oz in fiecare zi de luni pana vineri la 22:00 si vezi mai jos sfaturile sale de ingrijire a parului.

În articolul

Dr Oz: Cum sa-ti ingrijesti corect parul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x