Dulapul metalic, un obiect de mobilier potrivit atat pentru birou, cat si pentru casa

Publicat pe 08.01.2019 la 11:05 Actualizat pe 08.01.2019 la 11:10

Exista unele obiecte de mobilier potrivite in orice loc, fie la birou, fie in apartamentul sau casa ta. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il reprezinta dulapul metalic, care poate fi asezat usor in orice spatiu si are o sumedenie de caracteristici foarte folositoare.

Exista unele obiecte de mobilier potrivite in orice loc, fie la birou, fie in apartamentul sau casa ta. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens il reprezinta dulapul metalic, care poate fi asezat usor in orice spatiu si are o sumedenie de caracteristici foarte folositoare. Daca si tu esti in cautarea unor astfel de articole de mobilier, afla in continuare cum le poti aseza si cum te poti bucura de toate avantajele oferite de acestea.

Dulap metalic pentru birou

In cadrul unei companii, cumpararea unui dulap metalic reprezinta cea mai potrivita solutie atunci cand trebuie gasit un loc in care sa fie depozitate acte importante, contracte confidentiale sau alte documente. Aceste obiecte de mobilier au diferite compartimentari si sisteme de inchidere moderne, care permit o siguranta sporita.

Un dulap metalic poate adaposti bibliorafturi cu documente, impartite pe diverse categorii care asigura un acces mai rapid la contractul sau actul cautat. Aceste obiecte de mobilier sunt caracterizate de o rezistenta mare in timp, datorita materialului din care sunt construite. Este vorba despre tabla din otel profilata, durabila si tratata cu o substanta care previne actiunea agentilor corozivi.

Daca ai nevoie de un dulap metalic pentru birou, este recomandat sa il achizitionezi deja asamblat, intrucat aceasta etapa iti poate consuma destul timp si energie si nu este accesibila oricui, fara minime cunostinte tehnice. Atat timp cat cumperi un produs gata asamblat, de la un furnizor profesionist, te vei asigura ca acesta nu se deterioreaza nici dupa o perioada mai indelungata.

Dulap metalic pentru casa sau apartament

Daca vrei sa cumperi un dulap metalic pentru casa ori apartamentul tau, inseamna ca vrei sa iti amenajezi locuinta in stil industrial, un stil foarte practic, dar care se bazeaza si pe un impact vizual puternic. Dulapurile din metal sunt deosebit de practice si, avand in vedere ca nu si-au schimbat mai deloc aspectul de-a lungul timpului, pot fi integrate cu usurinta in orice spatiu.

Spre exemplu, pentru un look retro, poti plasa un dulap metalic langa calorifer sau langa tevi, iar pentru un touch contemporan, poti amplasa aceste obiecte de mobilier in apropierea unor canapele multicolore sau a unor tablouri supradimensionate.

In plus, tinand cont de faptul ca nu au un design foarte pretentios, aceste obiecte de mobilier pot fi pozitionate inclusiv in baie, pe hol sau in garaj.

Iata in continuare ce modele de dulap metalic gasesti la OfficeClass, magazinul online de papetarie si birotica nr. 1 din Romania:

a) In functie de utilizare - pentru scule / unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene / harti;

b) In functie de numarul de usi si polite - intre 1 si 30 de usi, intre 1 si 10 polite, cu 3-4 sertare sau cu seif;

c) In functie de greutatea suportata / polita - intre 30 si 130 kg;

d) In functie de dimensiuni - intre 500 x 450 x 1.000 mm si 1.800 x 450 x 2.500 mm;

e) In functie de culoare - gri antracit, alb, albastru, galben, gri, negru, portocaliu, rosu, verde, antracit, metalizat;

f) In functie de alte caracteristici - ignifug, cu usi glisante etc.

În articolul

Dulapul metalic, un obiect de mobilier potrivit atat pentru birou, cat si pentru casa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x