După 3 ani de pauză, Adele revine în forță! Ascultă piesa HELLO

Publicat pe 23.10.2015 la 22:48 Actualizat pe 23.10.2015 la 23:06

Cântăreața britanică Adele a prezentat vineri, în premieră, într-un program britanic de radio piesa 'Hello' ce face parte din cel de-al treilea său album a cărui lansare pe piață este prevăzută luna viitoare, relatează Agerpres.

Cântăreața britanică Adele a prezentat vineri, în premieră, într-un program britanic de radio piesa 'Hello' ce face parte din cel de-al treilea său album a cărui lansare pe piață este prevăzută luna viitoare, relatează Agerpres.

Vedeta de muzică soul și blues a prezentat piesa în cadrul postului BBC Radio 1, mărturisind că se simte puțin "nervoasă" din cauza acestei premiere, în condițiile în care videoclipul piesei a fost difuzat simultan la televiziunea britanică.

Cântăreața britanică și-a exprimat dorința ca publicului "să-i placă noul cântec" și a descris celelalte 11 piese cuprinse în noul album care se va numi '25', potrivit unor surse apropiate.

Tema prezentată vineri este o baladă acompaniată la pian, din care a fost prezentat duminică un teasing de 30 de secunde în timpul unui anunț publicitar emis de programul de televiziune Factor X, la postul ITV, citat de Agerpres.

În timpul programului radiofonic, artista a povestit cum a întâmpinat marea ei revenire în muzică după o pauză de aproape patru ani și a mărturisit că nu a simțit o mare presiune pentru a realiza un nou album după succesul obținut de cel anterior intitulat '21'.

După marele succes înregistrat cu '21', Adele Laurie Blue Adkins s-a concentrat mai mult pe viața sa privată. În 2012, ea anunța că așteaptă primul său copil cu omul de afaceri Simon Konecki, care avea să se nască în octombrie același an.

Ascultă piesa AICI!

În articolul

După 3 ani de pauză, Adele revine în forță! Ascultă piesa HELLO

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x