Ea este femeia arestată după ce și-a sunat fostul iubit de 77.000 de ori. Și i-a trimis peste 41.000 de sms-uri

Publicat pe 14.07.2014 la 13:11 Actualizat pe 14.07.2014 la 13:39

Tehnologia nu te ajută deloc actunci când vine vorba să închei o relație. Ba dincontră, te ispitește în diferite feluri deoarece există nenumărate moduri de la vorbi cu fostul iubit și uneori chiar nu te poți controla. Faci în așa fel încât îi dai un semn pentru că vrei s-i spui ce ai pe suflet


Tehnologia nu te ajută deloc atunci când vine vorba să închei o relație. Ba dincontră, te ispitește în diferite feluri deoarece există nenumărate moduri de a vorbi cu fostul iubit și uneori chiar nu te poți controla. Mai ales că telefonul te însoțește peste tot și nu mai stai fără el nici măcar secundă. Tocmai de-aia faci în așa fel încât să-i dai un semn pentru că vrei să-i spui ce ai pe suflet.

Este și cazul unei tinere din New Mexico, Linda Murphy, care a avut o dorință arzătoare de a vorbi cu ex-ul ce a dus-o după gratii.A exagerat și a plătit costa scump, chiar cu libertatea sa.

Dar ca să știți exact despre ce este vorba, tânăra de 28 de ani s-a certat cu iubitul său și pe motiv că avea ceva foarte important să-i comunice, a pus mâna pe tele fon și l-a sunat. Nu o dată, nu de două sau de trei ori, ci de 77.000 de ori în total. În plus, i-a scris 1.937 de mailuri, 41.229 de sms-uri, i-a lăsat 217 mesaje de voce și i-a trimis 600 de scrisori. Iar ca să reușească să dea deiubitul ei, fata a băut tot felul de băuturi energizante și chiar a apelat la amfetamină ca să aibă energia necesară.

Partea bună a poveștii este că într-un final, Linda s-a hotărât să renunțe să-l mai caute pe William Ryans. Însă, și-a făcut curaj prea târziu pentru că acum, ea este în închisoare pentru hărțuire. Tânărul a fost foarte afectat de comportamentul fostei partenere, după cum a spus avocatul său și nu putea să se odihnească, să muncească și cu atât mai puțin să aibă o viață normală.

Trecând de toate astea și privind partea plină a paharului, povestea lor chiar a avut succes și a făcut înconjurul lumii!

În articolul

Ea este femeia arestată după ce și-a sunat fostul iubit de 77.000 de ori. Și i-a trimis peste 41.000 de sms-uri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x