ECHIPAMENT DE VACANȚĂ: cele mai chic ținute, pe care să le iei cu tine în vacanță

Publicat pe 22.11.2016 la 09:00 Actualizat pe 22.11.2016 la 08:44

Luna decembrie aduce cu ea mult asteptata vacanta. Indiferent de locatia aleasa, asigura-te ca esti echipata potrivit, cu o tinuta pe masura.

hepta.ro

Poate că luna decembrie este una înfrigurată, însă tot ea este și luna cadourilor și a timpului petrecut în compania celor dragi. În mai puțin de patru săptămâni te vei bucura de o bine meritată vacanță, relaxare și momente minunate, pe care probabil că le așteptai cu nerăbdare încă de la începutul sezonului rece.

Pregătește-te de vacanță cu un outfit pe măsură

Fie că alegi să petreci alături de prietenii tăi, la munte ori acasă, la părinți tăi, sau te gândești la o escapadă într-un oraș european alături de persoana iubită, ai garanția că la final vei avea câteva amintiri frumoase, pe care să ți le amintești cu entuziasm de acum încolo. Cu toate acestea, ca tabloul să fie complet, pe lista pregătirilor pentru vacanță trebuie să incluzi și un ”outfit vedetă”. Genul acela de ținută care să se potrivească cu momentul ales, să fie confortabil și chic în același timp.

Ți se pare complicat? În cazul în care nu știi ce ar fi mai potrivit pentru această iarnă, noi am pregătit special pentru tine câteva astfel de ținute. Am inclus și câteva sugestii referitoare la ce să adaugi echipamentului tău de vacanță, ca să-ți fie ușor să pregătești valiza și să te relaxezi mai mult la finalul acestui an.

După un an lung, cu siguranță meriți un city break într-un oraș în care atmosfera Crăciunului domnește la fiecare colț de stradă. Dacă în cazul destinației și duratei vacanței poți să-i ceri părerea și partenerului tău, în cazul bagajului trebuie să te descurci singură. Din fericire, lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par.

Abordează un aer ușor elegant, care să fie în ton cu sărbătoarea și nu uita să incluzi în bagaj cel puțin un palton din stofă, o pereche de cizme din piele și nelipsitele eșarfe asortate, care să te protejeze de gerul iernii. Îmbrăcată astfel, vei putea colinda toate locurile pe care le dorești, fără să te îngrijorezi că frigul ți-ar putea da bătăi de cap. Bonus, toți străinii te vor privi admirativ, pentru look-ul chic abordat.

Tinuta pentru un city break in luna decembrie

Cizmele lungi, din piele naturală (198 lei) se potrivesc de minune cu paltonul din stofă groasă (244.99 lei) și rochia neagră tricotată (469,90 lei). Nu uita să accesorizezi ținuta cu un fular maro asortat (139,90 lei) și, astfel, ținuta perfectă pentru un city break reușit este gata.


S-ar putea ca plimbările prin orașe străine să nu fie pe placul tău și este de înțeles, mai ales că farmecul iernii nu stă în călătoria în sine, ci în zăpada care acoperă pământul în straie de sărbătoare. Există numeroase locații în regiunile montane, accesibile tuturor buzunarelor, unde te poți distra alături de prieteni tăi la finalul anului.

Totuși, ia în calcul faptul că termometrele vor indica temperaturi negative în toată această perioadă, așa că ai grijă să adaugi în valiză câteva malete tricotate, bocanci și, evident, o geacă groasă și pufoasă. Echipată astfel, orele petrecute pe pârtie vor fi mai puțin friguroase, iar tu ai avantajul de a fi în pas cu moda, deoarece anul acesta combinațiile dintre malete cu guler înalt și geci de fâș sunt la mare căutare.

Tinuta pentru o iesire la munte in decembrie

Aventurează-te pe pârtie echipată cu o geacă kaki de fâș (229,99 lei), o maletă tricotată cu guler înalt (114,99 lei) și o pereche de bocanci din piele (299 lei). Pentru un efect îndrăzneț, alege o pereche de pantaloni de culoare roșu cărămiziu (159,99 lei) și bucură-te de zăpadă și vin fiert până la asfințit.


Poate că e atmosfera, poate că e dorul de casă sau poate că e gândul că sărbătorile sunf făcute pentru a fi petrecute alături de cei dragi. Dacă ești adepta reuniunilor de familie, cu siguranță nu concepi ideea de a petrece Crăciunul departe de rude. De altfel, iarna petrecută alături de părinți, de prieteni și de toți cei apropiați, este întotdeauna o iarnă reușită.

Pentru o vacanță alături de familie, axează-te pe bucuria de a fi alături de toți cei pe care îi iubești și optează pentru un stil casual și haine cât mai confortabile. Elementele din categoria ”warm & cozy” nu trebuie să-ți lipsească în această situație, așa că niște ghetuțe îmblănite, puloverele oversized plăcute la atingere și, eventual, o vestă călduroasă, sunt singurele haine care îți vor fi necesare.

Tinuta casual penru o zi de decembrie alaturi de familie

Îmbracă-te repede cu puloverul crem tricotat (114,99 lei), ghetuțele maro îmblănite (437 lei), vesta pufoasă albastră (179,99 lei) și blugii din denim negru (159,99 lei) și dă fuga acasă, la părinți, pentru un Crăciun de poveste.

În articolul

ECHIPAMENT DE VACANȚĂ: cele mai chic ținute, pe care să le iei cu tine în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x