El este cel mai deștept american: A fost acceptat la TOATE universitățile de top din SUA!

Publicat pe 05.05.2014 la 12:33 Actualizat pe 05.05.2014 la 13:08

Este visul oricărui student american inteligent, cu ambiție, să fie primit la una dintre școlile Ivy League (cele mai prestigioase din SUA). Dar Kwasi Enin a reușit performanța de a fi acceptat la toate opt!

facebook.com

Este visul oricărui student american inteligent, cu ambiție, să fie primit la una dintre școlile Ivy League (cele mai prestigioase din SUA). Dar Kwasi Enin a reușit performanța de a fi acceptat la toate opt!

Harvard, Yale, Brown, Columbia, University of Pennsylvania, Dartmouth, Princeton și Cornell i-au spus DA! Enin a avut apoi onoarea și dificila misiune de a alege o singură universitate. Câștigătoarea a fost Yale pentru experiența trăită când le-a vizitat campusul: „Am întâlnit genii din toată lumea. Toți au fost prietenoși și cred că aprecierea lor pentru muzică, similară cu a mea, mi-a ușurat decizia”.

Cum a reușit un băiat de 18 ani să influențeze cele mai vechi universități din America? A obținut 2250 din 2400 la SAT (testul standard pentru admiterea la colegiu), cântă la trei instrumente și este într-un grup de a capella, joacă pentru echipa de sport a școlii, este membru al guvernului studenților și a avut numai roluri principale în piesele școlii din clasa a noua.

Rachel Rubin, fondatoarea Sparks Admissions în Massachusetts, care a participat la multe admiteri până acum, a spus că această reușită este destul de rară: „Este chiar atipic. SAT-urile și notele bune o să atragă atenția unui examinator. Dar activitățile extracuriculare, experiența de lider, talentele excepționale, scrisorile de recomandare și cele de intenție sunt cele care o să-i asigure un loc”. Așa se explică rata mică de acceptare a Harvard, de numai 5.9% pentru cei care vor termina facultatea în 2017.

Kwasi Enin este fericit că a avut posibilitatea de a alege unde să studieze, plănuind ca la sfârșitul studiilor, să lucreze ca doctor, o meserie „îmbrățișată” și de părinții săi.

În articolul

El este cel mai deștept american: A fost acceptat la TOATE universitățile de top din SUA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x