Topul celor mai bogate „fete de măritat” de pe planetă

Publicat pe 02.05.2014 la 10:17 Actualizat pe 11.06.2014 la 10:15

June sau coapte, urâte sau frumoase, cuminți ori exhibiționiste, niciodată măritate, sau divorțate, sau văduve, au în comun două lucruri: sunt disponibile și sunt bogate!

June sau coapte, urâte sau frumoase, cuminți ori exhibiționiste, niciodată măritate, sau divorțate, sau văduve, au în comun două lucruri: sunt disponibile și sunt bogate!

Pe vremuri, flăcăii de însurat erau îndemnați de părinți să-și caute „o fată bună, cu pământ”. Acum, ce va fi însemnat „bună” e greu să ne dăm seama. Poata bunătatea inimii, poate cumințenia ei, poate că era bună de făcut copii; dar cu pământul mai lesne înțelegi care era vrerea părintească. La fel, părinții de fete, mai ales cei bogați, căutau să-și ocrotească odraslele de vânătorii de zestre. S-a schimbat oare ceva din vremea Chiriței lui Alecsandri? În așteptarea răspunsului, haideți să trecem în revistă cele mai bogate 8 „fete de măritat” ale planetei (un top întocmit de saitul planet.fr)!

Urâțica: India Rose James

India Rose James, în vârstă de 21 de ani, este fiica lui Paul Raymond, „Regele din Soho”, a cărui avere s-a construit din industria sexului: spectacole de striptease, filme pentru adulți și reviste porno. Considerată o persoană frivolă și nu prea frumoasă, India Rose James devine cât se poate de atrăgătoare când te gândești că, împreună cu sora ei, Fawn, dispune de o avere de 385 milioane de euro.

Frumușica: Sara Blakely

Deși a ajuns deja la 41 de ani, Sara Blakely încă e frumoasă foc. Și-a construit averea prin punerea în valoare a corpului femeilor, căci ea este fondatoarea unei mărci de lenjerie specială, care... te ajută să pari (și să fii) mai slabă: Spanx. Afacerea a adus în conturile ei peste un miliard de dolari, mai ales de când a fost promovată de prezentatoarea tv Oprah Winfrey.

Scandaloasa: Sussane Klatten

La cei 50 de ani ai ei a reușit să își păstreze frumusețea. Averea ei, care vine în mare parte din cotele pe care le are la BMW, îi asigură liniștea de care are nevoie, pentru a poza într-o femeie rezonabilă și fără probleme. Totuși, Sussane Klatten nu a fost deloc ferită de scandaluri. În urmă cu 7 ani, iubitul ei de a atunci a filmat-o cu o cameră ascunsă în timpul unor partide fierbinți de sex, după care a vândut casetele unor publicații de scandal. Se pare că l-a iubit foarte mult pe trădător. Și a suferit. Dar nu l-a iertat, și l-a trimis în spatele gratiilor, iar casetele compromițătoare au fost distruse. Cine îi va repara sufletul frânt, va avea mult de câștigat!

Finanțista: Abigail Johnson

Are știința afacerilor impregnată în ADN: fiica președintelui Fidelity Investments – o firmă specializată în investiții financiare uriașe – Abigail Johnson a studiat la Harvard și conduce acum o firmă de succes, desprinsă din cea a tatălui, Fidelity Personal. Este cea mai bogată femeie de afaceri din Statele Unite și nici măcar crahul bursier din 2008 nu a clintit-o de pe locul ei. Abigail este acum liberă, în căutarea unui partener, eventual unul care să fie și pe placul viitorului tată-socru, supărat pe alegerile ei de până acum.


Spumoasa: Charlene de Carvalho-Heineken

Cu o față ca de pirat și cu ochii codați, Charlene de Carvalho-Heineken nu este frumoasă, dar e o intelectuală incontestabilă. Tatăl său este fondatorul Heineken și a pus deoparte o zestre de 8 miliarde de dolari. Charlene îndrăgește viața mondenă și apropierea de lumea aristocrată, de aceea Londra i se pare întotdeauna de preferat în fața pitoreștilor orașe din Țările de Jos. Vrei s-o cucerești, invit-o la o plimbare cu un vas de epocă, pe Tamisa!

Mai multe pe revistafelicia.ro!

În articolul

Topul celor mai bogate „fete de măritat” de pe planetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x