EXCLUSIV / A ajuns în pragul DIVORȚULUI. Paula Chirilă vorbește despre neînțelegerile cu soțul ei

Publicat pe 25.11.2016 la 09:41 Actualizat pe 25.11.2016 la 09:56

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru tvhappy.ro, Paula Chirila a vorbit despre frumoasa ei fiica, despre cariera, dar si despre neintelegerile cu sotul ei.

Paula Chirilă, gazda emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a acordat un interviu pentru tvhappy.ro. Actrița ne-a vorbit despre emisiune, despre culise, dar și despre familia sa. Nu a ocolit nici subiectele mai sensibile: neînțelegerile cu soțul ei, Marius și despre faptul că au ajuns în pragul divorțului din cauza lipsei de comunicare.

tvhappy.ro: Ce înseamnă pentru tine această etapă, cea a emisiunii ”Miresă pentru fiul meu”?


Paula Chirilă:
E o provocare, în primul rând pentru că este un reality show iubit de foarte multă lume și pentru că este un format nou pentru mine, care mă solicită foarte mult. La început am privit-o cu teamă și nu îmi e rușine să recunosc, dar tocmai teama asta m-a ambiționat și mi-am dat seama că nu degeaba mi-a fost dat să ajung aici, tocmai pentru a mă testa și a mă autodepăși. Probabil Doamne Doamne și-a dat seama că am intrat într-o zonă cu prea mult confort și și-a dorit pentru mine să mă scoată de acolo, să învăț lucruri noi.

Oamenii sunt curioși: ce discutați, care e atmosfera în platou, înainte să intrați în direct?

Atmosfera este foarte plăcută, iar concurenții îmi sunt foarte simpatici. Mai glumim când este cazul, îi mai îmbărbătez dacă e nevoie. Dar de cele mai multe ori acest lucru îl fac tot în direct, pentru că înainte de emisiune putem sta cel mult un minut. Aproape tot se petrece live.

Ce s-a schimbat în viața ta de când prezinți ”Mireasă pentru fiul meu”?

Foarte multe... În primul rând programul, ca durată, pentru că plec dimineața și ajung seara acasă. Apoi este vorba despre ritm, pentru că m-am adaptat la cel al producției care este mai alert pentru că vorbim despre o emisiune tip reality show. Practic, ca să vă faceți o idee, când există pauze de publicitate eu nu iau pauze. Îi urmăresc pe concurenți să văd ce mai discută, mă uit la materialele care urmează pentru că unele se fac chiar în timp real. Și discut cu echipa de producție linia emisiunii pe mai departe.

Din orice experiență, omul învață câte ceva. Tu ce ai învățat de la Mireasă pentru fiul meu”?

Că toate problemele au soluții dacă știi să cauți acolo unde trebuie.

Fiica ta, Carla, a fost în platoul emisiunii. A avut emoții? Cum i s-a părut?

A fost ideea producătorului și ei i-a plăcut foarte mult. Nu a fost prima dată când a intrat într-un platou de televiziune și, la cum știu cât de dezinvoltă e, cred că am avut mai multe emoții decât ea gândidu-mă că dacă cumva i-ar fi displăcut ceva sau cineva ea va spune pe șleau. Așa sunt copiii. :)

Păstrezi legătura cu foștii concurenți?

Mi-au mai scris foști concurenți. Chiar zilele astea am fost invitată la cununia civilă a unor foști concurenți și încerc să dau o fugă până acolo. Dar e greu, pentru că am și emisiunea, cu un program foarte fix de la care nu te poți abate.

Ești căsătorită de mai bine de 10 ani. Ați avut perioade bune și rele, chiar ați fost la un pas de divorț. Cum ați reușit să remediați neînțelegerile?


Am discutat foarte mult și am pus în balanță ce pierdem și ce câștigăm. Și pierderile ar fi fost mult mai mari, pentru că de multe ori neînțelegerile apar din lipsa comunicării. Ne-am dat seama că am câștigat atât de multe împreună încât nu ar trebui să dăm cu piciorul la tot ce am construit și la toate lucrurile bune dintre noi. Iar eu, la un moment dat am încercat și o nouă perspectivă și am încercat să privesc situația mai din afară, așa, ca un arbitru. Mi-am dat seama că din orgoliu, din oboseală nu mai văd anumite lucruri și m-am uitat acum cu mai multă luciditate.

Ce spun copiii, părinții la școala fiicei tale când mergi la ședința cu părinții sau când o duci/o iei la/de la școală?

Nu prea mă duc la ședințele cu părinții pentru că la orele când se organizează întâlnirile de la școală sunt la emisiune sau la ședința de redacție. Așa că merge Marius. Dar am auzit că au fost copii care i-au cerut autograf Carlei.

Ești blondă de pe vremea cânr erai EVA de la matinalul ”Canalul de știri”. Ce alte culori a mai avut părul tău?

Am fost brunetă foarte multă vreme. Înainte de a intra în televiziune. Apoi am fost tunsă zero, jucam într-un spectacol la teatru și așa am debutat în tv și am purtat peruci. Dar am fost și șatenă și roșcată. Blondă nu mi-am dorit niciodată să fiu, am crezut că nu se potrivește cu tenul meu, dar iată că stilistul meu a găsit nuanța potrivită.

Tot pe vremea Canalului de știri te-ai tatuat în direct. Ți-ai mai face tatuaje? Ce? În ce parte a corpului?

Da, mi-aș mai face, chiar m-am gândit la asta. Cred că aș alege ceva care să aibă legătură cu fetița mea. Însă nu m-am hotărât deocamdată la mesaj și nici la loc, dar cu siguranță ar trebui să am grijă să nu fie foarte la vedere ca să nu imi stric personajele de la teatru.

Fiica ta vrea să îți calce pe urme? Vrea să se facă actriță sau vedetă tv?

Nu știu ce vrea ea, dar momentan nu se gândește la lucruri de genul acesta. Ea își dorește acum o placă de skateboard.

Ești zilnic pe sticlă. De marea ta iubire, teatrul, mai ai timp? Unde joci?

Da, mai am timp și îmi fac J Joc la Teatrul de Artă în piesa ”Un bărbat și mai multe femei”, la Teatrul de pe Lipscani - ”Nimic nu îmi scapă”, la Metropolis în ”Doctor de femei” și săptămâna viitorare încep un alt spectacol, independent.

În articolul

EXCLUSIV / A ajuns în pragul DIVORȚULUI. Paula Chirilă vorbește despre neînțelegerile cu soțul ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x