EXCLUSIV! FIUL Elenei Gheorghe mai vrea FRAȚI. Motivul te va face să RÂZI cu lacrimi

Publicat pe 19.10.2016 la 12:38 Actualizat pe 19.04.2017 la 18:02

Nicholas, baietelul de cinci ani al Elenei Gheorghe i-a spus mamei sale ca nu mai vrea frati.

Cântăreața Elena Gheorghe a intrat în rândul vedetelor care și-au împrumutat vocile pentru personajele de desene animate. Din 29 octombrie, o veți auzi dând glas prințesei ”Elena din Avalor”, la Disney Channel. Înplus, artista a înregistrat și coloana sonoră a acestui serial. De departe, cel mai bucuros a fost fiul cântăreței, Nicholas, în vârstă de cinci ani.
Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru tvhappy.ro, Elena Gheorghe a vorbit despre viața de familie, dar și despre acest nou proiect al ei.

tvhappy.ro: Povestește-ne despre năzbâtiile și despre gesturile frumoase pe care le face Nicholas.

Elena Gheorghe: Nicholas este foarte grijuliu cu vorbele. Și le alege cu mare grijă să te emoționeze complet. Îmi spune cât ma iubește și câte în lună și în stele. Are o mulțime de expresii de om matur și știe să ia din fiecare situație ce îl interesează pe el. Este foarte lipicios și mă surprinde de fiecare dată cu replicile lui. Să vă povestesc o astfel de scenă, când a reușit să mă emoționeze și amuze deopotrivă: eu am o fobie de scările rulante din copilărie și el știe lucrul acesta, așa că de fiecare dată când e cu mine pe scările rulante îmi zice “Mami, ești cu mine, nu are de ce să îți fie frică, uită-te în ochii mei”.

Cum i se pare la grădi?

Nu am avut niciodată probleme de acomodare, nu a plâns niciodată, însă, câteodată, mă roagă să vin să îl iau mai devreme. Dar știți ce se întâmplă?! Trebuie să îl aștept încă o oră jumătate ca să stea să mai coloreze sau să ia parte la ce activitate se întâmplă atunci. Și când îl întreb “Nicholas, dar nu mi-ai spus să vin să te iau mai devreme?” el îmi răspunde “Da, mami, foarte bine că ai venit, că așa o să vezi și tu ce se întâmplă la grădiniță!”. Are replică pentru orice.

Face cuceriri printre fete?

Este foarte șarmant și atent cu fetele, duce mărțișoare și nu pentru ca așa îi spune mami, ci pentru că vrea el, duce cadouri la aniversări, e un cuceritor. Este înnebunit după educatoarea lui, Simina, și îmi trimite poze cu ea. Într-o zi, m-a iăntrebat de ce am două inele. Eu i-am explicat că pe unul mi l-a dat tati când m-a cerut în căsătorie și verigheta mi-a dat-o tati când ne-am căsătorit și el a răspuns prompt “Aha! Deci prima data eu trebuie să dau inelul de logodnă și după aceea verigheta”. Eu sper că o să mai treacă mult timp până la acel moment totuși, deși el are deja trei fetițe pe lista scurtă.

Fiul tău nu vă cere să îi mai faceți o soră sau un frate?

Fiul meu este foarte schimbător cu privire la acest subiect. Într-o zi vrea să aibă mulți frați, cum a văzut el pe stradă câțiva copii că mergeau de la școală acasă și se distrau. Apoi, îmi spune că nu mai vrea mulți frați, pentru că el îi are pe Ema și pe Luca, verișorii lui și, oricum, se distrează cu ei. Apoi, revine și îmi spune, “mami, mai vreau mulți frați, pentru ca Ema nu poate să vină azi la mine”. După cum vezi, dorințele lui diferă de la o zi la alta.

Pe 1 august 2011, tu și Cornel v-ați cununat civil. Anul acesta ați aniversat nunta de lemn (la 5 ani)… Ați sărbătorit?

Noi suntem împreună de pe 30 iulie 2005, adică de vreo 11 ani. Sărbătorim în mod simbolic în fiecare lunp pe 30, ieșim la un film, mergem la restaurant, plecăm undeva, important e să fim împreună.

În cei 11 ani, ce momente de cumpănă ați avut și cum le-ați depășit?

Suntem împreună de o viață de om, am trecut și prin lucruri mai frumoase și prin lucruri mai puțin plăcute. Nu am avut parte de nici o cumpănă în relația noastră. Totdeauna a existat o căldură, o conexiune și un echilibru pentru că noi comunicăm orice. Nu avem niciun impediment să nu ne spunem absolut orice. Înainte de toate, la noi este o prietenie foarte frumoasă și lucrul acesta a contat enorm. Respectul și dragostea vin odată cu înțelegerea și comunicarea.

Se spune că dragostea durează 3 ani… crezi în asta?

Nu, nu cred în asta. Cred că dragostea vine și nu mai pleacă.

Cu ce te surprinde Cornel?

El mă surprinde în fiecare moment, este un tip surprinzător. Și eu sunt la fel și, cumva, ne completăm. Dorința de a-l surprinde pe celălalt e ca o nevoie pe care o trăim amândoi. Și între noi și în relația cu ceilalți oameni dragi din viața noastră. Fie că e vorba de un telefon, o vorbă dulce, sau de micul dejun și un bilețel simpatic “Nu uita că diseară ieșim cu x, dar după aceea ieșim și noi”.

Am văzut că ai o slăbiciune pentru personajele Disney: ai pijama, husă de telefon... Ce alte obiecte cu Disney ai acasă?

Acum 6-7 ani soțul meu mi-a făcut o surpriză și m-a dus la Disneyland și am fost cucerită. Nu știam ce să îmi cumpăr mai repede. Mai ales că atunci, la noi, nu existau atât de multe obiecte Disney în magazine. Mi-am luat căni, urechi de Minnie, tacâmuri, o costumație de Minnie și multe alte lucruri.

Cum a venit colaborarea cu Disney, pentru vocea Prințesei ”Elena din Avalor”?

Dintotdeauna am simțit o apropiere față de universul Disney, fanii mei chiar au observat că semăn cu o prințesă Disney și îmi trimit colaje în care eu apar ca prințesa. Acum, de când sunt mămică, sunt zilnic conectată la magia Disney datorită lui Nicholas, care urmărește cu mare bucurie toate serialele de la Disney Junior.

Apropo, ai fost deseori comparată cu Ariel, prințesa sirenă ;) Acum o interpretezi pe Elena... Care îți seamănă mai mult?

Din punct de vedere fizic, clar semăn cu Ariel, dar, din punct de vedere al personalității, e clar ca aduc mult mai bine cu Elena. Sunt foarte multe asemănări între noi două. În afară de faptul că ne numim Elena, adorăm tot ce înseamnă lumea latino, de la mâncăruri, tradiții, muzică etc. Ne place culoarea roșie, e o tipă foarte curajoasă și niciodată nu se dă bătută. Este o prințesă care își asumă rolul de lider, de a face lumea mai bună, de a dărui celor din jur, de a ajuta oamenii și eu ma regăsesc în această misiune.

Tu ești o prințesă?

Eu cred că fiecare femeie și domnișoară este o prințesă. De acolo am pornit noi. Există multe tipuri de prințese: prințese delicate, prințese războinice, prințese cântărețe. Dar, fiecare dintre noi este o prințesă.

Cum ți s-a părut tiza ta?
Elena din Avalor este prințesa mea preferată. Acum, mă regăsesc foarte mult în ea. Este curajoasă și nu se sfiește să pornească în aventuri, se luptă pentru visul ei și niciodată nu se dă bătută. Știe să învețe ceva din fiecare situație și fiecare nou episod este o lecție de viață pentru copilași.

Ce îți place la Elena, prințesa?

Elena oferă lecții foarte frumoase despre curaj, despre ce înseamnă să fii lider și cum poți fi o inspirație pentru cei din jurul tău. Abia aștept să povestesc despre aceste lucruri cu Nicholas, după ce ne uităm la episoadele noului serial.

Cum a reacționat Nicholas când i-ai zis că vei fi o prințesă Disney?

Nicholas a vrut să știe cât mai multe de cum m-a auzit povestind despre acest proiect soțului meu. Mi-a pus instant un milion de întrebări: „Când te duci la Disney? Vreau și eu la Disney! Cum? Când?”. Încercam să îi explic că o să cânt o piesă din desene și el mi-a spus hotărât „Vreau să vin și eu”. Nu a mers, căci sigur nu m-aș mai fi putut concentra asupra cantecului, însă i-am adus o supriză emoționantă de la înregistrări: un mesaj de la personajul lui preferat: Doctorița Plușica (mulțumim Andra Gogan, vocea Plușicăi). Acum abia așteaptă să urmărească serialul ”Elena din Avalor”, din 29 octombrie.

Bănuiesc că vă uitați împreună la desene, tu și Nicholas. Ajungeți la discuții pe tema personajelor preferate?

Până acum, preferatele lui Nicholas, deci și ale mele, erau ”Doctorița Plușica”, ”Jake și Pirații din Țara de Nicăieri” și ”Garda Felină”. Acum cred că va adăuga la lista lui și ”Elena din Avalor”, de pe Disney Channel. Ajungem des la discuții căci, asemeni mamei lui, el își dorește multe obiecte cu personajele preferate.

Ți-a dat vreo sugestie fiul tău privind interpretarea?
Când am plecat la filmări, mi-a zis entuziasmat “Mami, dar tu semeni cu Elena din Avalor”. Acum este foarte nerăbdător să înceapă serialul. Mereu mă întreabă când începe.

În articolul

EXCLUSIV! FIUL Elenei Gheorghe mai vrea FRAȚI. Motivul te va face să RÂZI cu lacrimi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x