Există speranță! Uite ce își doresc tinerii români în 2015!

Publicat pe 29.01.2015 la 10:52 Actualizat pe 29.01.2015 la 10:56

Peste 1.200 de utilizatori de Twitter și-au exprimat rezoluțiile pentru noul an, în cadrul campaniei #In2015Vreau

Peste 1.200 de utilizatori de Twitter și-au exprimat rezoluțiile pentru noul an, în cadrul campaniei #In2015Vreau desfășurate de Samsung Electronics România. Dorințele celor mai mulți români au fost adunate într-un infografic care dezvăluie că principalele zone de interes pentru români în 2015 sunt dezvoltarea personală, gadget-urile și îmbunătățirea vieții personale.

Campania #In2015Vreau, desfășurată de Samsung România în perioada 19 decembrie – 12 ianuarie, a provocat utilizatorii Twitter și Facebook să își propună o schimbare în bine pentru noul an și să își facă publice rezoluțiile folosind hashtag-ul #In2015Vreau.

Aproape jumătate dintre cei care au folosit hashtag-ul campaniei au spus că își doresc să învețe o limbă străină, să își îmbunătățească abilitățile sau să dobândească noi competențe, să îi ajute mai mult pe cei din jur sau să facă mai mult sport.

Pe al doilea loc ca număr de tweet-uri se află dorințele utilizatorilor care vor să își achiziționeze dispozitive smart, dintre care cele mai populare au fost smartphone-urile, tabletele și phablet-urile Galaxy Note. Printre rezoluțiile înscrise în campanie se numără și îmbunătățirea unor aspecte legate de viața personală. Unii utilizatori și-au propus să petreacă mai mult timp cu familia, să facă un copil sau să înceapă o nouă relație. De asemenea, românii care trăiesc în străinătate au spus că își doresc să se reîntoarcă în România și să fie alături de familie și prieteni.

Călătoriile în țară sau în afară se numără și ele printre rezoluțiile din acest an ale românilor, mulți dintre ei exprimându-și dorințele de a vizita locuri exotice sau de a descoperi frumusețea țării natale. Pe lista de rezoluții se regăsește și sănătatea, cele mai multe tweet-uri pe această temă fiind legate de dorința de a renunța la vicii, precum țigările și cafeaua. Mulți dintre ei au spus că vor să înceapă să gătească și să mănânce mai sănătos, să urmeze diete de slăbit și să își dezvolte un stil de viață mai bine organizat.

Toate rezoluțiile au fost centralizate într-o aplicație dedicată pe pagina Facebook Samsung Mobile România și, prin tragere la sorți, unul dintre utilizatorii participanți a câștigat un smartphone Samsung Galaxy S5.

Campania a strâns peste 1.200 de tweet-uri cu hashtag-ul #In2015Vreau, contul de Twitter Samsung România a crescut cu peste 950 de follower-i, iar unul dintre post-urile în care a fost anunțată campania a avut cea mai mare rată de engagement de pe pagina Facebook Samsung România în tot anul 2014. În plus, utilizatorii au fost inspirați și motivați să își îndeplinească rezoluțiile, iar hashtag-ul a fost preluat și folosit chiar și după încheierea campaniei.

În articolul

Există speranță! Uite ce își doresc tinerii români în 2015!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x