Fetele de la Amadeus l-au cucerit pe Richard Clayderman! Cum le-a răsfăţat marele artist pentru prestaţia în cadrul show-ului său

Publicat pe 09.03.2017 la 17:43 Actualizat pe 09.03.2017 la 17:57

Artistele din trupă Amadeus au susținut aseară un recital cu totul special în cadrul show-ului ținut de vestitul pianist, Richard Clayderman, la București.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au deschis spectacolul și au interpretat, în față a 4000 de spectatori, cinci piese emoționante: November Rain, tributul adus legendarei trupe Guns n Roses, coloană sonoră a filmului Mission Impossible, propriile compoziții Unstoppable și Earth Song, iar, la final, partitură Furtună de Vivaldi.

Amadeus a cântat live alături de Bucharest Symphony Orchestră dirijată de compozitorul și producătorul Xenti Runceanu.

Publicul a apreciat din plin recitalul live al celor patru artiste, la final recompensandu-le cu minute în șir de aplauze.

Renumitul painist și compozitor francez a urmărit concertul româncelor din culise și a ținut să urce pe scenă pentru a le felicită în față audienței. Clayderman le-a oferit buchete de flori, inclusiv în cinstea zilei de 8 martie, și le-a rechemat ulterior pe scenă pentru un nou rând de aplauze și aprecieri.

Cele patru artiste au impresionat publicul inclusiv prin vestimentațiile lor speciale. Au purtat rochii elegante Elena Perseil, iar apoi ținute negre, cu accente gotice, create de Daniel Dobre.

Concertul susținut în cadrul evenimentului Richard Claydermam continuă seria de recitaluri speciale pe care cele patru romance o sutin în țara și peste hotare.

Lunile trecute, Amadeus a cântat la Operă din Barcelona, în cadrul show-ului Dior din Monte Carlo, în Dublin, urmând că luna această să susțină concerte în Dubai.

În articolul

Fetele de la Amadeus l-au cucerit pe Richard Clayderman! Cum le-a răsfăţat marele artist pentru prestaţia în cadrul show-ului său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x