Fiica Dianei Ross a purtat la SAG Awards cercei creați de românca Narcisa Pheres

Publicat pe 30.01.2017 la 13:02 Actualizat pe 30.01.2017 la 18:31

Creatiile Narcisei Pheres au fost purtate inclusiv de Michelle Obama.

Actrița Tracee Ellis Ross, fiica celebrei Diana Ross, a făcut furori pe covorul roșu la SAG Awards purtând o pereche de cercei creată de designerul de origine română Narcisa Pheres.

Superbii cercei cu rubine și diamante, creați de Narcisa Pheres, au fost purtați de actrița Tracee Ellis Ross (45 ani) pe covorul roșu la SAG Awards. Fiica Dianei Ross a purtat o rochie neagră Ulyana Sergeenko, accesorizată cu superbele bijuterii create de Narcisa Pheres, cerceii fiind inspirati de una dintre călătoriile designerului în Jaipur, India.

Tracee Ellis Ross este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood în prezent, aceasta câștigând recent Golden Globe pentru rolul principal din serialul de comedie “Black-ish”.

Luna aceasta, creațiile Narcisei Pheres au fost purtate inclusiv de Michelle Obama. La ultimul discurs al lui Barack Obama în calitate de Președinte al Statelor Unite, desfășurat pe 11 Ianuarie la Chicago, Michelle Obama a purtat pe mana dreaptă un inel din colecția Aristeia, creată de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry, colecție inspirată din grădinile Zen și templele din Kyoto.

Inelul purtat de fosta Primă Doamnă a Statelor Unite este realizat manual din aur alb și contine Ice Diamonds, gri și verzi.
Narcisa Pheres s-a născut în România, iar, după ce a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American și s-a mutat în Tokyo și, ulterior, în Hong Kong, a dezvoltat la nivel internațional brandul exclusivist PHERES, răsfățând gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare și vestimentații și accesorii masculine Bespoke.

Reprezentanți ai famiilor regale, celebrități din lumea filmului și a sportului, jucători importanți din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă bijuteriile Narcisei Pheres.
Pheres aduce luxul spre origini, creînd produse exclusiviste, de o calitate excepțională pentru o piață de nișă compusă din cunoscători ai bunul gust.

În articolul

Fiica Dianei Ross a purtat la SAG Awards cercei creați de românca Narcisa Pheres

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 iunie 2024. Berbecii au nevoie de planuri în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute
Catine
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
useit.ro
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al miliardarului
as.ro
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni
MediCOOL
Efectele înotului asupra organismului. Ce beneficii aduce sănătății
Spynews
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit din minți și nu a mai ținut cont de nimic / FOTO
DeParinti
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Semne ale deficienței de fosfor. Ce indică lipsa acestui mineral
HelloTaste
Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
x