Forma nasului îți dezvăluie ce nu știai despre personalitatea ta! Se potriveşte şi la tine?

Publicat pe 15.12.2017 la 18:41 Actualizat pe 15.12.2017 la 18:50

Tie ti se potriveste?

Trăsăturile faciale ale unei persoane sunt ca o carte deschisă pentru cei care știu să le descifreze.

E de ajuns o privire, și știi cu cine ai ”de-a face”. Tu știi să descoperi oamenii prin prinsma chipului lor?

În afară de ochi, considerați ”oglinda sufletului”, nasul oferă amănunte nebănuite despre personalitatea celor din jur..

1. Nasul nubian

Nasul nubian are o punte dreaptă și un vârf orientat în jos. Cei care au acest tip de nas sunt în general foarte curioși. Întotdeauna prudenți, optimiști și dornici să învețe și să experimenteze lucruri noi. Ei își exprimă gândurile și opiniile într-un mod extrem de impresionant. Dar cea mai distinctă trăsătură de personalitate a lor este smerenia.

2. Nasul grecesc

Proveniența numelui acestui nas derivă din sculpturi cioplite de maeștrii Greciei antice. Este îngust, foarte drept și ascuțit. Cei care au un nas grecesc sunt oameni prudenți și foarte practici. Caracteristica lor definitorie este loialitatea: nu te-ar trăda niciodată și nu ți-ar dezvălui niciodată tainele. Dar acest lucru funcționează în ambele sensuri: încrederea lor trebuie să fie câștigată.

3. Nasul de tip-cârlig

Nasul cârlig este adesea comparat cu ciocul unei păsări, datorită punții proeminente care îl face să pară că este înclinat în jos. Persoanele cu un astfel de nas au adesea opinii puternice și gânduri profunde. Ei sunt pasionați de apărarea opiniilor lor și adesea îndrăznesc să-și asume riscuri. Principala lor trăsătură de personalitate este dorința lor de sacrificiu de sine. Deoarece sunt grijulii și înțelepți, ei sunt capabili să fie diplomatici și creativi, dar totuși modești.

4. Nasul arcuit Acest tip de nas este similar cu nasul de tip cârlig prin faptul că este curbat din osul nazal, dar diferența este că vârful lui este foarte ascuțit. Persoanele care au nasuri arcuite sunt manageri pricepuți, nu numai pentru că au spirit de lider, sunt foarte bine organizați și apreciază eficiența, dar și pentru că pot conduce prin exemplu. Își iubesc profesiile, dar afecțiunea lor pentru cei care le înconjoară nu poate fi subestimată. Niciodată să nu trădezi oameni de genul ăsta: dacă e un lucru pe care nu-l vor ierta, este neloialitatea.

5. Nasul mic Scurt si elegant, este probabil cel mai frecvent tip de nas. Persoanele cu astfel de nas sunt foarte susceptibile de a obține ceea ce vor: sunt hotărâte și ferme și își planifică timpul cu o eficiență extremă. Ele sunt, de asemenea, destul de spontane și foarte active. Când trebuie luate decizii importante, au încredere în instinctele lor și le diferențiaza pe cele care trebuie urmate și pe care să le ignorăm.

6. Nasul drept Acest nas este drept și plat, cu nări largi și un vârf rotund. Cei care au un nas drept au, în general, un control bun al emoțiilor lor, dar pot citi cu ușurință și sentimentele altor persoane, ceea ce înseamnă că sunt empatici. Sunt calmi, răbdători și puțin probabil să-și piardă temperamentul. Cu toate acestea, nu răspund bine la provocările nesolicitate,iar care pun în pericol siguranța celor dragi vor avea de-a face cu ei.

7. Nodul concav Nasul concav este mic și ascuțit. Se arcuiește usor pe osul nazal și vârful este ușor spre exterior. Persoanele cu un astfel de nas sunt destul de sensibile: emoțiile lor se desfășoară adânc și pot fi ușor rănite, chiar dacă nu o vor recunoaște niciodată. Trăsătura lor distinctivă este altruismul. Indiferent de sarcinile pe care le poartă, au întotdeauna un zâmbet pe față și nu refuză să ajute pe nimeni.

8. Nasul coroiat Nasul coroiat are un pod care iese în evidență și un vârf rotunjit. Dar nu lăsați denumirea să vă influențeze în legătura cu aceste persoane. De fapt, ele sunt foarte simple. Nu fac judecăți fără să înțeleagă mai întâi situația. Ei sunt foarte perceptivi și ascultători buni. Faptul că le place să gândească lucrurile cu atenție înainte de a-și forma o opinie, îi fac să fie o alegere excelentă pentru prieteni și parteneri.

sursă: estisuperba.ro

În articolul

Forma nasului îți dezvăluie ce nu știai despre personalitatea ta! Se potriveşte şi la tine?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x