FOTO! 8 barbati faimosi care se iubesc numai cu modele Victoria's Secret

Publicat pe 24.06.2013 la 18:20 Actualizat pe 24.06.2013 la 19:05

Toni Garrn si Leonardo DiCaprio

Multe femei viseaza sa fie fotomodel - ca model, nu ai doar intrare libera in cele mai exclusiviste cercuri din moda si petreceri, dar ti se fac cadouri peste cadouri, primesti atentie din toate partile si desigur, esti atat de frumoasa incat cei mai faimosi si inteligenti barbati din lume se astern la picioarele tale.

Victoria's Secret este un astfel de loc fermecat unde defileaza numai crema cremelor - cele mai frumoase si norocoase fete din lume. Lor le-au cazut prada actori de top, sportivi de succes si artisti populari.

Nimfa Nina Agdal este ultima cucerire a cantaretului Adam Levine. Inaintea ei, Levine isi selectase iubitele tot din acest harem modern, pe Behati Prinsloo si Anne V.

Leonardo DiCaprio, un alt actor fascinat de specia supermodelelor, a fost vazut impreuna cu Toni Garrn, un Ingeras de numai 20 de ani, iar inaintea ei a fost cuplat cu Erin Heatherton.

Miranda Kerr are o casnicie solida cu actorul Orlando Bloom si un fiu cu acesta, iar colega sa, Lily Aldridge, este jumatatea solistului de la Kings of Leon, Caleb Followill.

Spre deosebire de restul fetelor, Irina Shayk si Adriana Lima s-au "orientat" spre starurile din sport; Lima este casatorita cu jucatorul sarb de basketball, Marko Jaric iar Irina are o relatie de lunga durata cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Nu in ultimul rand, Doetzen Kroes este casatorita cu DJ-ul Sunnery James iar Cara Delevingne a inceput sa se intalneasca cu artistul Jake Bugg.

În articolul

FOTO! 8 barbati faimosi care se iubesc numai cu modele Victoria's Secret

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A găsit un plic cu 16.800 de euro într-o parcare din Piatra-Neamț. Ce a făcut femeia cu banii
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x