FOTO! Cele mai "istete" virgine din lume: S-au nascut cu simtul afacerii

Publicat pe 04.02.2013 la 12:51 Actualizat pe 04.02.2013 la 13:47

Natalie Dylan

Aceste fete s-au nascut cu simtul afacerii. Stiau ca au un dar extrem de cautat - lipsa de experienta. Pentru asta, unii barbati ar plati zeci de mii de euro. Asa ca si-au vandut virginitatea pe bani grei, prin licitatii acerbe. Iata care au fost cele mai scumpe virgine din ultima vreme si ce au facut unii ca sa fie ale lor.

1. Natalie Dylan - In 2008, la 22 de ani, Natalie Dylan si-a vandut virginitatea unui barbat care a platit 3.7 milioane de dolari pentru "comoara" ei. Scopul? Sa isi plateasca studiile pentru master. Ciudat este ca s-a hotarat sa faca totul public, inclusiv licitatia, la "The Howard Stern Show"

2. Raffaella Fico, model italian de 20 de ani, superba si inocenta, si-a pus virginitatea la vanzare ca sa isi poata lua o casa si sa isi plateasca studiile de actorie. Pretul? 1,8 milioane de dolari.

3. Graciela Yataco a decis sa apeleze la aceasta metoda de a strange bani in 2005. Modelul din Peru trebuia sa isi intretina mama si fratiorul mai mic. Cat a costat-o pe ea totul? O noapte cu un barbat necunoscut. Dar pe el? 1,3 milioane de dolari.

4. Recent, o studenta din Brazilia si-a vandut virginitatea pentru a-si ajuta semenii. Cum auziti - Catarina Migliorini si-a scos virginitatea la licitatie online, unde a obtinut 780.000 dolari. Un japonez, doi americani si un italian s-au luptat la sange pentru a obtine mult-ravnitul dar. Studenta a spus ca singura ei dorinta este sa construiasca case pentru nevoiasi folosind acesti bani, desi, credem noi, celebritatea ar putea fi urmatorul tel: fata a acceptat sa fie urmarita de o echipa de filmari in aceasta perioada pentru a realiza documentarul "Virgins Wanted".

5. O fata saraca din Noua Zeelanda s-a vazut nevoita sa recurga la aceasta metoda pentru a-si plati taxele de studiu. Cunoscuta sub pseudonimul "Unigirl", studenta a acceptat o oferta de numai 32.000 dolari, suficienta ca sa plateasca o parte din cele necesare.

6. Alina Percea, o romanca de 18 ani, a urmat exemplul primelor fete. Initial, adolescenta voia sa obtina 50.000 lire in schimbul inocentei ei, dar cea mai mare oferta a fost de numai 13.000 dolari, din partea unui domn de 45 de ani. Totusi, fata a petrecut un weekend cu el.

7. Rosie Reid a sacrificat mai mult decat ar fi crezut intr-o noapte. Nu si-a pierdut virginitatea doar cu un necunoscut ci si cu un barbat, lucru pe care nu il anticipase. Studenta de 18 ani a acceptat sa se culce cu el pentru suma de 13.200 dolari, desi era lesbiana.

foto: oddee.com

În articolul

FOTO! Cele mai "istete" virgine din lume: S-au nascut cu simtul afacerii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x