FOTO! Cindy Crawford si Gisele Bundchen, Linda Evangelista si Karlie Kloss: supermodelele anilor '90 si sosiile lor, astazi

Publicat pe 17.10.2013 la 11:14 Actualizat pe 17.10.2013 la 13:16

Kate Moss si Cara Delevingne

Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista si Naomi Campbell - supermodelele anilor '90 au facut furori mai mult de o decada. Obligate de trecerea timpului, fetele le-au predat stafeta urmaselor lor, ce le seamana atat la atitudine cat si look.

1. Claudia Schiffer a aparut in peste 700 reviste si continua sa fie imaginea unor branduri de beauty si fashion. Inainte sa se marite cu regizorul Matthew Vaughn, Schiffer a fost logodita cu magicianul David Copperfield timp de 5 ani. Lara Stone tocmai a nascut baiatul unui comediant, al carui nume este tot David. In plus, amandoua au acceasi rutina cand vine vorba de machiaj: smoky eyes, buze pline, accentuate cu gloss si obraji bine conturati.

2. Cindy Crawford a fost cel mai apreciat fotomodel din lume, realizand sute de pictoriale si reclame pentru Revlon, Versace si Pepsi. In 1995, a fost desemnata cel mai bine platiti model de pe planeta iar Kors a admis ca ea a schimbat perceptia "femeii americane cu sex-appeal". Gisele Bundchen a spart gheata in felul ei: a fost prima brazilianca care a castigat notorietate in aceasta industrie. Din 2007, este cel mai bine platit model si Ingerasul favorit de la Victoria's Secret.

3. Canadianca Linda Evangelista a ramas faimoasa pentru sinceritatea ei: "Fotomodelele nu se ridica din pat pentru mai putin de 10.000 dolari". Fotograful Peter Lindbergh a incurajat-o sa se tunda scurt, coafura fiind trademark-ul ei de atunci. Kloss a imitat-o la acest capitol, renuntand la plete. Ea este rasfatata defilarilor de moda, prezentand pentru Dior, Hermes, Oscar de la Renta, Donna Karan si Dolce & Gabbana.

4. Kate Moss a ramas o diva din perioada reclamelor pentru Calvin Klein. Pe langa trupul ei superb, ce a ajutat-o sa devina una din cele mai bine platite fotomodele, Moss este recunoscuta si pentru stilul sau vestimentar ireprosabil. La fel ca si ea, britanica Cara Delevingne a castigat admiratia femeilor si barbatilor deopotriva, dupa ce a devenit imaginea Burberry. In plus, Delevingne impartaseste atitudinea rebela a lui Moss, amandoua fiind prinse cu o punga de cocaina in public.

5. Naomi Campbell are gratia unei feline pe catwalk si capriciile unei dive in viata reala. Desi a fost implicata in mai multe scandaluri, Campbell a ramas unica in bransa. Jessica White este singura sa posibila urmasa, avand un look asemanator si chiar si o viata amoroasa identica - ambele au avut relatii cu actorul Sean Penn.

6. Elle McPherson si Miranda Kerr au in comun mai multe decat ai putea crede, la prima vedere: provin din Australia, au trupuri perfecte, propria linie de cosmetice si adora sa pozeze in lenjerie intima.

foto: hepta.ro

În articolul

FOTO! Cindy Crawford si Gisele Bundchen, Linda Evangelista si Karlie Kloss: supermodelele anilor '90 si sosiile lor, astazi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x