FOTO INEDITE! Bijuteriile din OASE de DINOZAUR și METEORIȚI sunt ULTIMA FIȚĂ! Vezi cum arată STILOUL din OU PIETRIFICAT de DINOZAUR

Publicat pe 04.04.2016 la 16:46 Actualizat pe 04.04.2016 la 16:54

Oasele de dinozaur sau bucățile de meteoriți, nu sunt chiar primele materiale la care să te gândești, când vine vorba de accesorii fashion!

Oasele de dinozaur sau bucățile de meteoriți, nu sunt chiar primele materiale la care să te gândești, când vine vorba de accesorii fashion!

Însă o companie din Portland (Oregon) le-a introdus în gama de accesorii de lux, încă de acum 20 de ani, confecționând suporturi pentru briceaguri artizanale! În prezent, designerii au extins această inedită gamă, destinată bărbaților, adăugând coliere, brățări, butoni și stilouri!

Despre ideea acestor piese, vorbește chiar CEO-ul companiei, Matt Conable: ”Oasele de dinosaur s-au solidificat în urma a milioane de ani, și nu pot fi confundate cu niciun alt material! Spre exemplu, dinții unui mamut lânos au un aspect unic, ca nimeni alții!”, a declarat acesta, potrivit site-ului cnn.com! În continuare, acesta afirmat că, în crearea acestor accesorii, cel mai prețios material a fost oul pietrificat de dinozaur, utilizat la fabricarea unui stilou, cu peniță din aur!

Chiar dacă pe piață nu există competiție, acest lucru, crede el, s-ar putea schimba, dacă tot mai mulți investitori ar manifesta interes în căutarea acestor fosile! Până atunci, acestor bijuterii continuă să le crească popularitatea, fiind, totodată, și cele mai scumpe!

Sursă articol și foto:CNN.com

În articolul

FOTO INEDITE! Bijuteriile din OASE de DINOZAUR și METEORIȚI sunt ULTIMA FIȚĂ! Vezi cum arată STILOUL din OU PIETRIFICAT de DINOZAUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x