FOTO! Trase prin inel: opt femei cu talii absurd de mici

Publicat pe 29.10.2013 la 13:14 Actualizat pe 29.10.2013 la 16:44

Inainte sa se "poarte" decolteele generoase si posterioarele a la Kim Kardashian, cea mai frumoasa trasatura a corpului femeii era talia - subtire, delicata, intregea silueta de clepsidra. Damele o tineau sub control in corsete neinduratoare ce continuau cu fuste ample, sustinute de crinoline. Astazi, numai o parte dintre femei mai au fetisul corsetelor iar cateva au intrat chiar in Guiness World Records datorita circumferintei mici.

1. Ann Ward, una dintre concurentele preferate ale Tyrei Banks, la "America's Next Top Model", atingea tavanul cu mana, la 1.87 centimetri inaltime. Din pacate (sau din fericire), punctul ei vulnerabil era chiar talia - atat de mica, incat oricine ii putea lua mijlocul in maini, fara probleme.

2. Dita von Teese, celebra dansatoare de burlesc, are doar 55 centimetri in talie! Ce-i drept, fosta iubita a rockerului Marylin Manson, se mentine in forma prin multa miscare si o dieta sanatoasa, fiind de altfel si bine proportionata. Secretul ei pentru un corp sexy? Un smoothie facut din patrunjel, coriandru si spanac in fiecare dimineata.

3. Ethel Granger are cea mai mica talie din istorie, de numai 33 de centimetri. O viata intreaga de purtat corsete i-a adus mult-ravnitul record si un pictorial in Vogue Italia.

4. Cathie Jung, 76 de ani, inscrisa in Cartea Recordurilor pentru circumferinta uluitoare a taliei - 38 centimetri! Jung si-a petrecut ultimii ani in corsete, modelandu-si talia cu mari eforturi. Femeia nu a apelat la operatii estetice, preferand sa ajunga la acest rezultat in mod natural. In prezent, talia ei poate fi comparata cu latimea unui borcan de maioneza.

5. Michelle Kobke a reusit sa treaca de la o talie de 64 centimetri la una de numai 40 centimetri, purtand corsete timp de trei ani de zile, chiar si pe timp de noapte. Totusi, acest rezultat nu i-a imbunatatit viata in vreun mod, dimpotriva i-a adus grave probleme de sanatate. Aceasta nu se mai poate ridica fara corsetul ei, muschii spatelui si ai stomacului fiind complet atrofiati.

6. Ioana Spangenberg, 30 de ani, masoara 50 de centimetri in talie. Pentru a ajunge in acest punct, majoritatea femeilor tin dieta si apeleaza la corset; romanca, insa, pretinde ca asa a fost conformatia ei dintotdeauna. Ioana a spus ca "nu e zi in care sa nu manance de trei ori pe zi si sa rontaie chipsuri si ciocolata".

7. Nerina Orton ar vrea sa darame recordul setat de Jung. Deocamdata, englezoaica are 40 centimetri in talie, cu ajutorul corsetului, pe care il poarta de la 14 ani.

8. Papusa Barbie vie incheie topul femeilor cu cele mai inguste talii din lume. Fata de predecesoarele ei, insa, ucraineanca Valeria Lukyanova a apelat la bisturiu pentru a-si sculpta trupul. Marime talie: 48 centimetri!

foto: Vogue Italia, hepta.ro, facebook.com, Guiness World Records

În articolul

FOTO! Trase prin inel: opt femei cu talii absurd de mici

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x