GALERIE FOTO! 12 actori celebri care si-au inceput cariera in modelling

Publicat pe 01.10.2013 la 19:24 Actualizat pe 01.10.2013 la 19:53

Tom Welling

De-a lungul timpului, mai multi actori atragatori au facut primii pasi in showbiz pozand pentru brandul Abercrombie&Fitch.

Ashton Kutcher, care si-a inceput cariera ca model, era doar un pusti cand a aparut in reclama pentru Abercrombie&Fitch. In 1997, in timp ce studia biochimie la Universitatea din Iowa si lucra la fabrica General Mills, Kutcher a fost remarcat de o agentie de modele si trimis la un casting in New York. In numai trei zile, el a semnat cu agentia Next si a inceput sa apara in show-uri de moda la Paris si Milano. A pozat pentru celebrul brand de haine american in 1998, imbracat sumar, intr-o pereche de boxeri si inconjurati de o gasca de prieteni.

Actorul cu un abdomen perfect, Channing Tatum, a fost dansator inainte sa ajunga la Hollywood. Prima data a aparut in videoclipul lui Ricky Martin, “She bangs”, pentru care a fost platit cu 400 de dolari. Apoi, a fost remarcat de o agentie de modele si a aparut in campanii ale unor brand-uri celebre: Armani¸ Abercrombie&Fitch, Calvin Klein. Dupa ce a realizat un shooting de coperta pentru revista Vogue, el a renuntat la modelling, intrucat nu isi mai gasea o motivatie suficient de puternica.

Castigatoare a unui premiu Oscar si “iubita Americii”, Jennifer Lawrence a fost, la randul ei, model, timp in care a fost comparata de fotografi cu Gisele Bundchen. Evident, a aparut intr-o campanie Abercrombie&Fitch, dedicata adolsecentilor, in care era imbracata in jeans si maiou. Pe atunci, avea numai 12 ani!

Pentru acelasi brand, au pozat actorii Penn Badgleyn si Michelle Trachtenberg din “Gossip Girl”, Kellan Lutz (Twilight), Olivia Wilde, Emma Roberts (We’re the Millers), January Jones (Mad Man), Lindsay Lohan, Tom Welling (cel care l-a interpretat pe Clark Kent/Superman in serialul Smallville).

In 2002, Heidi Klum a facut furori pozand pentru brand imbracata intr-o sumara Little Black Dress, la volanul unei masini Ferrari. Printre alte topmodele celebre care au pozat pentru acest brand se numara Karlie Kloss si Doutzen Kroes.

Abercrombie&Fitch este singura companie din lume care organizeaza casting-uri pentru modele feminine si masculine care se ocupa de clientii magazinelor. Aceasta “echipa de soc” a fost creata in 2004, iar de atunci compania se straduieste sa mentina la standarde inalte politica de look a angajatilor.

O selectie atragatoare de haine Abercrombie&Fitch se afla si in Romania.

foto: Abercrombie & Fitch

În articolul

GALERIE FOTO! 12 actori celebri care si-au inceput cariera in modelling

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x