Garderoba de iarna - 6 obiecte vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca din dressing

Publicat pe 07.01.2020 la 09:05 Actualizat pe 07.01.2020 la 09:09

Aceste articole vestimentare sunt ideale pentru iarna, deoarece pot fi purtate in numeroase combinatii. Nu uita de incaltamintea adecvata pentru iarna, calduroasa si confortabila!

In sezonul rece, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca salurile calduroase, haina de blana si manusile. Insa ca te poti bucura de farmecul iernii si sa ai mereu parte de confort, ar fi bine sa ai in dressing si alte articole vestimentare, comode si calduroase.

1. Paltonul sau jacheta de piele

Chiar si in sezonul rece, jacheta de piele este o alegere inspirata. Opteaza pentru o jacheta de tip biker, in nuante de maro sau negru, cu ajutorul careia poti obtine multe outfit-uri cool. O poti purta atat in tinute casual, cat si in tinute sofisticate, de seara, peste o rochie eleganta. Poarta o jacheta neagra din piele sau modele din piele intoarsa peste pulovere groase, alaturi de o pereche de jeansi si de cizme calduroase de iarna. Vei obtine o tinuta perfecta pentru birou sau pentru iesit in oras, alaturi de prieteni. La fel de util iti va fi si un palton lung, din lana, in nuante de maro, care nu se va demoda niciodata.

2. Pantalonii de piele

In afara de jeansii care sunt nelispsiti din garderoba femeilor, indiferent de sezon, pe timpul iernii trebuie sa ai si o pereche de pantaloni skinny de piele, combinatia ideala dintre stilul sofisticat si cel indraznet. Pe timpul zilei, poti purta pantaloni de piele cu pantofi sport, in timp ce seara ii poti asorta cu o pereche de botine cu toc sau pantofi stiletto, daca mergi la un eveniment. Pantalonii de piele au avantajul de a fi caldurosi, comozi si sexy, fiind varianta potrivita pentru zilele racoroase de iarna.

3. Rochia midi

Rochiile nu sunt purtate doar primavara si vara! Poti alege modele midi chiar si iarna, astfel incat sa creezi o tinuta feminina. Atunci cand nu stii ce sa porti, o rochie midi tricotata reprezinta un obiect vestimentar care iti ofera confort, deoarece este lejera si calduroasa si poate fi purtata in numeroase combinatii. Poarta rochia midi cu o jacheta din piele si botine sau ghete si vei fi gata de plecare in doar cateva minute. Nu uita nici de dresurile calduroase, in culori vii, pe care le poti purta alaturi de orice rochie tricotata.

4. Ghetele si cizmele peste genunchi

In afara de botinele imblanite si de cizmele UGG, nu trebuie sa eviti nici cizmele peste genunchi sau ghetele de dama pentru iarna, care te ajuta sa accesorizezi tinutele de zi cu zi. Atat cizmele lungi, cat si ghetele pot fi purtate alaturi de jeansi, pantaloni, fuste si rochii, de aceea este indicat sa optezi pentru modele de incaltaminte de culoare neagra, maro sau bleumarin, care sunt usor de asortat.

5. Sacoul

O alegere clasica, ideala pentru tinutele casual si elegante este sacoul, o piesa vestimentara extrem de versatila. Pentru zilele friguroase, atunci cand mergi la birou, combina un sacou supradimensionat, in carouri, cu jeansi sau rochii midi, pentru un look de efect.

6. Fusta plisata

Iti doresti un look urban? Pe timp de iarna, din dressingul tau nu trebuie sa lipseasca fusta plisata, in nuante metalice. Pentru a crea o tinuta de zi, poarta fusta cu o pereche de pantofi sport si un hanorac supradimensionat. In schimb, daca vrei un look de seara, combina fusta plisata cu pantofi cu toc, o camasa si accesorii elegante, statement.

Aceste articole vestimentare sunt ideale pentru iarna, deoarece pot fi purtate in numeroase combinatii. Nu uita de incaltamintea adecvata pentru iarna, calduroasa si confortabila!

Foto: pexels.com

În articolul

Garderoba de iarna - 6 obiecte vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca din dressing

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x