GARDEROBA LA CONTROL: hainele care nu trebuie să îți lipsească din dulap, în acest sezon

Publicat pe 28.10.2016 la 09:15 Actualizat pe 28.10.2016 la 09:48

Vine iarna, asa ca este timpul unei reorganizari a garderobei. Include cateva cardigane și tunici călduroase, dar si niste pulovere cu guler inalt, perfecte pentru anotimpul racoros.

hepta.ro

Iarna se apropie cu pași repezi, așa că a venit momentul unui control al garderobei. Chiar dacă va fi frig, asta nu înseamnă că trebuie să renunți vreun moment la ținutele chic pe care le-ai purtat până acum. Tot ceea ce trebuie să faci este să înveți să le adaptezi temperaturilor scăzute și să incluzi în garderobă elementul de bază al sezonului: puloverul. Acesta este confortabil, călduros și, cel mai important, poate fi purtat în aproximativ toate situațiile, de la petreceri în familie, până la mici escapade în natură sau ținute pentru serviciu.

Alegerea puloverului potrivit nu este o sarcină foarte dificilă. În general, un astfel de obiect vestimentar i se va potrivi oricărui tip de corp, indiferent de siluetă sau structură. Totuși, atenția trebuie îndreptată spre materialul din care este confecționat puloverul și, bineînțeles, locul în care urmează să îl porți.

Venim în ajutorul tău că o serie de sfaturi referitoare la cele mai în vogă modelele de pulovere ale acestui an, ca să-ți fie mai ușor să alegi câteva astfel de articole, la următoarea sesiune de shopping.

Cardigane și jachete chic

Cardiganele se poartă încă de la începutul toamnei și sunt extrem de utile pe toată perioada sezonului rece. Fie că le asociezi cu pantaloni din denim, pentru un look casual, sau optezi pentru o fustă, în construirea unei ținute pentru o ieșire în oraș, acest tip de jachetă tricotată se va transforma în piesa de rezistență a garderobei tale. Un amănunt important este acela că, fiind articole atât de versatile, este indicat să ai cel puțin trei sau patru modele diferite. Din fericire, magazinele îți pun la dispoziție o multime de variante. Poți alege între cardigane lungi, cu nasturi sau fermoar, tunici sau poncho-uri din fibre naturale și, în cazul ținutelor glamour, jachete cu paiete, căptușite în interior.

Cardiganul cu model etnic (69 lei), jacheta cu aplicații și paiete (294 lei) și poncho-ul alb-negru (79,90 lei) sunt trei obiecte vestimentare foarte versatile, care nu ar trebui să lipsească din dulapul tău în anotimpul rece.

Hanorace și pulovere călduroase

Confort și căldură. Acestea sunt două dintre cuvintele care vor caracteriza ținutele pe care trebuie să le pregătești pentru perioada următoare. Dacă ești adepta hainelor oversized sau pur și simplu pui întotdeauna comoditatea înaintea oricărui alt aspect, puloverele maxi îți vor deveni indispensabile în această iarnă. Fie că alegi tricotaje groase, sau optezi pentru hanorace din materiale călduroase, nu ai cum să dai greș în construirea unor ținute casual de excepție. Le poți asocia cu denim și bocanci, pentru un look tineresc și plin de viață, cu ajutorul căruia vei fi remarcată chiar și într-o zi friguroasă.

Alege între hanoracul roșu ”Samana” (296,90 lei), puloverul alb cu fermoar lateral (69,90 lei) sau puloverul roz tricotat (64,90 lei) și construiește cu ajutorul lor ținute casual perfecte pentru următoarea perioadă.

Bluze cu guler

Unul dintre cele mai chic articole confecționate special pentru acest sezon, bluza cu guler este potrivită în mai multe situații. Pe de-o parte, o poți integra fără probleme într-un ținută pentru o zi la serviciu, deoarece îți va asigura tot confortul de care ai nevoie și te va feri de frig. Tototdată, bluza cu guler înalt, mulată pe corp, este un element extrem de sexy astfel că, în combinație cu o fustă din piele și niște botine drăguțe, o să te ajute să atragi o mulțime de priviri admirative la petrecerea la care participi. Aspectul casual al bluzei cu guler nu este nici el de ocolit. Exact ca în cazul puloverelor maxi, acest tip de bluză se potrivește perfect cu o pereche de blugi și niște bocanci.

Dacă ești în căutarea unui look casual, încearcă puloverul gri cu guler larg (109,90 lei) sau puloverul dungat cu guler înalt (54,90 lei), iar pentru o ținută sexy și atrăgătoare, noi îți recomandăm puloverul roșu ”Tommy Hilfiger” (649,90 lei).

În articolul

GARDEROBA LA CONTROL: hainele care nu trebuie să îți lipsească din dulap, în acest sezon

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x