Geanta lui Margaret Thatcher, o arma politica si cel mai dorit accesoriu din ultima vreme!

Publicat pe 18.04.2013 la 16:16 Actualizat pe 18.04.2013 la 17:40

Margaret Thatcher a stiut cum sa se impuna in fata oponentilor. Una din armele ei cheie, cea pe care o folosea pentru a arata ca are ultimul cuvant, a fost si un accesoriu nepretuit.

Thatcher era cunoscuta pentru felul in care isi accentua ideile cu... geanta. "Era arma ei", spune Edwina Currie, cea care a vazut-o, in calitate de prim ministru, conducand tara. Se spune ca fostul Prim Ministru Al Marii Britanii isi aseza geanta strategic pe masa pentru a simboliza putere in cadrul discutiilor politice.

Pe langa geanta Asprey care s-a vandut cu 25.000 lire la o licitatie in 2011, Margaret Thatcher avea si genti Launer London, brand pe care il adora, se pare. Gentile Bellini (930 lire) si Adagio (995 lire) din colectia Launer London au inceput sa fie cu adevarat apreciate dupa moartea si inmormantarea acesteia. Vanzarile acestora au crescut cu 53%!

Margaret Thatcher a inceput sa isi cumpere genti Launer London dupa ce directorul companiei, Gerald Bodmer, i-a oferit un astfel de accesoriu in dar, alaturi de o ilustratie care o infatisa lovind Argentina cu geanta - o referire la razboiul dintre Argentina si UK in 1982.

În articolul

Geanta lui Margaret Thatcher, o arma politica si cel mai dorit accesoriu din ultima vreme!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x