Halucinant! A pus la FIERT o sticlă de COLA! După un sfert de oră? Ţi se va întoarce stomacul pe dos IMEDIAT

Publicat pe 20.10.2016 la 10:46 Actualizat pe 20.10.2016 la 12:13

Cu toţii ştim că băuturile carbogazoase precum Cola, Pepsi sau altele fac rău organismului.

Dar ce se întânplă dacă punem la fiert acest tip de lichid, pentru apoximativ o jumătate de oră. Rezultatul vă va face să vă gândişi de două ori înainte să mai consumaţi această băutură.

Astfel că, după 15 minute de fiert, Cola începe să facă multe bule, iar după 25 de minute, lichidul devine un amestec negru şi vâscos, degabreabil.

Priviţi imaginile de mai jos.

În articolul

Halucinant! A pus la FIERT o sticlă de COLA! După un sfert de oră? Ţi se va întoarce stomacul pe dos IMEDIAT

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x