Horoscop 11 – 17 aprilie 2016: Puterea interioară a taurilor iese la suprafață pentru a-i face de neoprit

Publicat pe 10.04.2016 la 12:23 Actualizat pe 10.04.2016 la 12:27

O nouă săptămână bate la ușile noastre, iar noi ar fi bine să fim cât de cât pregătiți. Așadar, fii cu un pas înainte și află ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna 11-17 aprilie 2016.

O nouă săptămână bate la ușile noastre, iar noi ar fi bine să fim cât de cât pregătiți. Așadar, fii cu un pas înainte și află ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna 11-17 aprilie 2016.

Berbec - Orientarea ta catre tot ceea ce tine de domeniul financiar al existentei are parte de un mare sprijin astral, in sensul ca inspiratia este de partea ta, trebuie doar sa deschizi ochii pentru a observa oportunitatile care-ti sunt pregatite. Cel care administreaza energiile semnului tau solar, Marte, isi va incepe mersul aparent retrograd la sfarsitul acestei saptamani, invitandu-te la a-ti rezolva conflictele interioare si la a accepta provocarile pe care lumea exterioara ti le ofera; doar ca nu poti onora aceste invitatii fara a fi sigur ca ai la dispozitie intelepciunea si imaginatia pe care numai o vasta experienta de viata ti le poate oferi...

Taur - Se pare ca oamenii iti vor urma sfaturile neconditionat, oferindu-ti "pe tava" acele aprecieri de care ai nevoie din cand in cand, pentru a fi motivat sa mergi mai departe. Este o saptamana excelenta pentru a actiona, o perioada de timp in care poti obtine acea atmosfera de care aveai nevoie, cu tact si rabdare. Vor reveni in atentia ta toate acele forte launtrice de care ai uitat, toata puterea ta personala pe care ai ignorat-o, in cele mai multe dintre ocaziile pe care le-ai avut. Vei avea ocazia (incepand cu 17 aprilie) de a vedea cum iti poti folosi toate aceste atuu-uri pentru a obtine ceea ce ti-ai propus.

Gemeni - Devii din ce in ce mai senzitiv; simturile ti se ascut in cel mai puternic mod cu putinta. Visele pe care acum le ai (mai exact, in jurul datei de 12 aprilie) iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a sti pe cine si pe ce anume te bazezi. De asemenea, acum poti observa cu o mult mai mare acuratete ceea ce se intampla la nivel macro decat ceea ce presupun amanuntele unei situatii. Insa, pe masura ce saptamana se sfarseste s-ar putea sa fii pus in situatia de a-ti restructura parteneriatele si de a alege persoanele - cheie alaturi de care poti continua. Dedica-te trup si suflet acelor aliante de care succesul tau depinde.

Rac - Incepi sa relationezi foarte usor cu cei cu care interactionezi, mai ales la locul de munca. Bineinteles, aceasta aura splendida pe care o ai te va face sa fii mai bine vazut acum decat in momentele in care tristetea pusese stapanire pe fiinta ta. 14 aprilie este o zi in care generozitatea ta nu numai ca nu cunoaste limite, dar te va si ajuta sa atragi noi prieteni de partea ta. Nu te mira daca vei ajunge sa fii urmat asemeni unui conducator, la locul de munca. Este o perioada de timp exelenta pentru a-ti restructura rutina zilnica si modul in care alegi sa-ti dedici resursele propriei sanatati si a starii de bine.

Leu - Potentialul tau este incredibil de mare, in aceasta perioada; poti obtine chiar si luna de pe cer, daca asta iti propui a face. Natura ta aventuroasa in aceasta saptamana va putea fi observata. Nici puterea de persuasiune nu-ti lipseste, deci poti convinge pe oricine de veridicitatea discursului tau. Pe masura ce sfarsitul de saptamana se apropie si bucuria de te gasi in preajma celor care iti fac viata mai frumoasa se amplifica. Spontaneintatea de care vei da dovada este apreciata de toti cei cu care interactionezi, dar mai ales de catre copii. Nu te sfii sa te exprimi asa cum iti place.

Fecioara - Se pare ca ai nevoie de relaxare mai mult decat oricand, aceasta fiind ca mai buna metoda de vindecare de care ai putea avea acum parte. Fii creativ! Socializarea este si ea, la fel de importanta in aceasta perioada. Intensitatea de care ai nevoie pentru a simti ca ai parte de sentimentele pe care ti le doresti, in relatia ta de cuplu, este sustinuta prin modul in care alegi sa actionezi. Ai nevoie de profunzime, de pasiune si de o conexiune cu adevarat speciala, in aceasta relatie, pentru a te putea considera cu adevarat fericit. Ocupa-te (in ultimele zile ale acestei saptamani) de ceea ce familia ta are nevoie.

Balanta - Asa cum de mult nu ai mai avut parte si cum intotdeauna ti-ai dorit, comunicarea cu persoana iubita decurge fara probleme. Armonia exista intre voi, la fel si ocaziile de a va demonstra reciproc sentimentele pe care le purtati. Pe 12 aprilie s-ar putea sa fie nevoie de tine si de sfaturile tale, la locul de munca. Va sosi si momentul in care vei fi nevoit sa iti reorganizezi informatiile si sa iti verifici sursele care iti ofera aceste informatii, mai exact in jurul datei de 17 aprilie. De asemenea, asigura-te ca informatia pe care la randul tau o transmiti este una corecta.

Scorpion - Foarte multe se vor "invarti" in jurul situatiei tale financiare, in aceasta saptamana. Si, desi sunt multi cei care se vor intoarce din drum pentru a-ti oferi ajutorul si toata consultanta de care tu ai nevoie, ideea de a renunta la ceea ce nu iti mai este de folos si care mai mult iti consuma resursele decat ti le salveaza nu va ramane nemasnifestata in plan real. Spre sfarsitul acestei saptamani vor interveni situatii in care va trebui sa demonstrezi ca ceea ce tu ai construit se bazeaza pe o fundatie corect dimensionata. Fereste-te a te certa cu persoana iubita in ultima zi a acestei saptamani.

Sagetator - Este timpul sa te reconstruiesti. De aceasta data trebuie sa iti construiesti o imagine despre Sine cat se poate de corecta. Vor exista multe provocari in ceea ce priveste modul in care tu ai grija de tine si de imaginea ta; de aceasta data nu iti mai permiti greseli, va trebui sa "repari" tot ceea ce poate fi imbunatatit, fie ca este vorba despre maniera in care te exprimi, fie ca este vorba despre modul in care te imbraci. Pe de alta parte, se apropie momentul de a arata lumii cine esti tu cu adevarat. Se poate spune ca unul dintre avantajele tale este faptul ca nu te lasi influentat de cei cu care interactionezi.

Capricorn - Te poti concentra cu usurinta asupra acelor lucruri care te preocupa. "Arma" ta cea mai puternica, in aceasta perioada este strict puterea de convingere de care dovada. Insa, este vorba despre o arma cu doua taisuri; esti sigur ca ceea ce iti doresti este si ceea ce iti este de folosinta? In primele zile ale saptamanii lasa-te inspirat de ideile care-ti vin in minte, mai ales daca acestea au legatura cu modernizarea caminului tau. Se pare ca ai nevoie sa te regasesti, probabil intr-un mediu cat se poate de relaxant; o mica excursie nu este deloc de evitat, la sfarsitul acestei saptamani...

Varsator - De aceasta data nu mai pare atat de important sa fii tu cel caruia i se confirma adevarul. Nuante si fatete sunt de observat, ceea ce te obliga la impartialitate si obiectivism. Profita de ocazie si retrage-te din orice fel de circumstante care iti fac viata amara, in special in primele doua zile ale acestei saptamani. Activitatea politica este sustinuta in jurul datei de 14 aprilie; la fel este si stilul tau de a aplica o ideologie noua. Insa, abia spre sfarsitul acestei saptamani iti vei fi dat seama daca actiunile tale au avut sau nu efectul dorit. De aceasta data, parerea prietenilor tai este cea care trebuie luata in seama...

Pesti - O saptamana in care nu accepti ca vreun obstacol sa intervina in calea ta. Vrei a te ridica din ce in ce mai mult, in special in ceea ce priveste statutul tau social, insa nu iti permiti sa te grabesti sau sa faci vreo gafa. 12 aprilie este o zi in care totul decurge lin, simplificat si oamenii care nu iti aproba actiunile vor fi ca si inexistenti, lasandu-ti calea libera. Este o perioada exelenta pentru a-ti regandi strategia pe care sa o aplici in ceea ce priveste cariera ta, dar si modul in care alegi a-ti implementa conceptele. In jurul datei de 14 aprilie este posibil sa intalnesti un vechi si bun prieten.

sursă: astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 11 – 17 aprilie 2016: Puterea interioară a taurilor iese la suprafață pentru a-i face de neoprit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x