Horoscopul ANULUI ŞCOLAR 2016- 2017! Cum te vei descurca la ORE, în funcţie de ZODIE! Crezi că eşti printre PREMIANŢI?

Publicat pe 13.09.2016 la 23:05 Actualizat pe 14.09.2016 la 01:37

Ia de notează!

În acest început de an şcolar, pe elevi nu îi încearcă doar bucuria revederii colegilor, ci şi emoţiile testelor, examenelor, al materiilor care i-au pus în dificultate, sau nu, anul trecut.

Specialiştii în astrologie aau prevăzut toate aceste aspcte, motiv pentru care întocmit horoscopul tuturor elevilor, pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii simt nevoia să devină cât mai rebeli!

Berbecii încep anul scolar cu reşineri şi sentimentul că urmează un parcurs greoi pentru ei. Cu timpul însă, vor observa că dacă au mai multă încredere în forţele proprii şi îndrăzneală, vor ajunge la rezultate pe care nici ei nu le-au anticipat. Este un an plin de provocări, dar aducator de satisfactii.

Taurii caută asocieri profitabile

Anul debuteaza cu destule incertitudini pentru nativi, de aceea, vor face ape la diverse strategii. Vor ajunge la concluzia că cel mai bine este să se asocieze cu câştigătorii. Astfel, vor dobândi şi ei popularitatea râvnită. Nu sunt de condamnat, este doar felul lor de a-şi induce o stare de bine şi puterea de a face faţă provocărilor.

Gemenii sunt ambiţioşi, dar nu-i ţine prea mult!

Gemenii visează mult şi bine, chiar dacă examnele şi profesorii vor să-i aducă cu picioarele pe pământ. Au ambiţii mari, dar fără o bază reală, ele nu se pot susţine. Au nevoie de un pedagog care să-i îndrume acum, mai mult ca niciodată.

Racii, multilateral dezvoltaţi

Contrar a ceea ce se spune despre raci, acesta va fi un an excelent pentru ei. Vor avea rezultate şi asta pentru că vor descoperi materii sau oameni care îi vor inspira. Vor munci, dar vor câştiga şi antipatia celor din jur. Unii sunt chiar invidioşi pe modul în care îşi gestionează toate posibilităţile.

Leii fac progrese.

Vor avea posibilitatea de a progresa spectaculos şi îşi vor reconfirma poziţia. Sunt liderii clasei, dar mai au momente când ca pradă anturajelor!

Fecioarele trebuie să se bazeze pe ceva mai palpabil decât...norocul

Fecioarele cred că anul acesta, tot ce zboară se mănâncă. Greşit: testările îi vor face să realizeze că trebuie să scoată din tolbă săgeţi adevărate, fără rugăciuni, fără talismane aducătoare de noroc. Doar muncă.

Balantele recuperează perderile

Dacă anii trecuţi stăteai prost la unele materii, anul acesta vei recupera pagubele. Vei fi o surpriză atât pentru profesori, cât şi pentru colegi. Da, anul acesta, Balanţele sunt...Revelaţia!

Scorpionii, preocupaţi să se dezvolte...spiritual.

Nu îi prea interesează pe ei concretul, pragmatismul acestei lumi, al ştiinţelor exacte. Ei vor să evolueze pe plan spiritual, să devină oameni mai buni. Vor reuşi asta, şi, culmea, vor stăpâni şi abisurile logicii.

Săgetătorii privesc în profunzimea lucrurilor.

Gata cu momentele în care preferaţi să studiaşi ceva doar pentru o notă mai bună. Acum, sunteţi decişi ca informaţiile acumulate să şi rămână pe scoarţă. Vor fi uimiţi de rezultatele lor.

Capricornii înving...invincibilul!

Da, Capricornii dau o lecţie tuturor. Vor întâmpina multe dificultăţi anul acesta şi pare că planetele sunt aşezate de-a curmezişul numai pentru ei. Ei bine, tot ce trebuie să înveţe din aceste experienşe este că doar aşa se vor putea bucura de reuşitele lor, cu cât sunt mai greu de obţinut!

Vărsătorii s-au născut...deştepţi!

Dintre toţi nativii, Vărsătorii sunt cei pentru care şcoala nu a reprezentat niciodată un..."pericol"! Dinmpotrivă, sunt extrem de pasionaţi, de dornici să câştige cu ambele mâini tot ce pot.

Peştii caută metode de refulare

Atunci lucrurile nu merg ca pe roate, Peştii caută refugii. În ei înşişi, deoarece sunt nişte fiinţe extrem de înzestrate. Se vor retrage în lumea lor, plină de lirism. Doar că trebuie să aibă grijă să nu rămână prea mult afundaţi. Este nevoie şi de înfruntarea realităţii!

În articolul

Horoscopul ANULUI ŞCOLAR 2016- 2017! Cum te vei descurca la ORE, în funcţie de ZODIE! Crezi că eşti printre PREMIANŢI?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x