Horoscopul SĂPTĂMÂNII 17-23 OCTOMBRIE: Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Publicat pe 17.10.2016 la 08:17 Actualizat pe 17.10.2016 la 08:29

Previziuni

Berbec

Este vorba despre bani în primele două zile ale săptămânii. Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare. În zilele de Miercuri și Joi vei fi înconjurat de multă lume, în mod special de către rude și prieteni apropiați. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te și de treburile gospodărești!

Taur

Începi săpătmâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora. Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață, colaboratorii, asociații sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la și prin aceste persoane, de aceea fii prudent. Unele relații se vor finaliza, iar unele colaborări își modifică rapid termenii și condițiile de desfășurare. Revin în atenție cheltuileile comune cu alții, însă vei reși să te descurci cu brio.

Gemeni

Săptămâna te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt locul de muncă și sănătatea. Există niscai neplăceri în ambele direcții, dar ai încredere și răbdare că vor veni vremuri bune. Deocamdată este bine să te relaxezi și să-ți îndeplinești sarcinile cotidiene cât poți tu de bine. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar îți cresc și veniturile. Evită extravaganțele și exagerările de orice fel!

Rac

În prima parte a săptămânii se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera ta profesională și imagina publică. Ține cont de cele aflate și depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața. Vor interveni momente de relaxare și disconfort sufletesc. Le vei putea depăși cu bine dacă îți vei organiza treburile foarte bine. Sunt posibile neplăceri legate de ficat, șolduri, coapse sau legate de aparatul respirator. În a doua parte a săptămânii te vei simți excelent.

Leu

O săptămână interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut! Totul are importanță și trebuie rezolvat corespunzător la momentul potrivit. Vor apărea în preajma ta oameni care te vor sfături de bine. Ia aminte la cele aflate! Odihnește-te și ai încredere că totul va fi bine.

Fecioară

Ești animat de gânduri mărețe la începutul săptămânii, dornic de a te pierde în călătorii începărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă vei fi nevoit să revii în acum și aici. Totuși sunt șanse să te ocupi de organizarea unei călătorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra în alte țări. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă numai ție rolurile principale. Prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine. A doua parte a săptămânii îți aduce prieteni și odihnă.

Balanţă

Săptămâna debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Prin intermediul colaborărilor sau datorită partenerului de viață este posibil să plătești daune serioase. Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase! Pe de altă parte vei avea timp și oportunități de a te ocupa de organizarea unei călătorii, de a studia, de a vizona filme, piese de teatru celebre sau de a filozofa cu oameni erudiți.

Scorpion

Socialiazarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse, dar până la urmă lucrurile se vor rezolva favorabil. Apar cheltuieli destul de mari, fie pe taxe, facturi, servicii, fie datorită moștenirilor sau partajelor. Rezervă momente și pentru odihnă, deoarece organismul este destul de solicitat. Finalul săptămânii îți aduce rolul principal într-o reuniune oficială.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

Horoscopul SĂPTĂMÂNII 17-23 OCTOMBRIE: Previziuni pentru fiecare zodie în parte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x